Encén la metxa abans del Reial Madrid-Celta (5-2) i fa esclatar Florentino Pérez

Florentino Pérez s’havia imaginat un retorn al Santiago Bernabéu molt diferent. Després de tants mesos esperant, jugant els partits a Valdebebas, el Reial Madrid-Celta d’aquest diumenge feia temps que estava marcat al calendari com la gran nit del madridisme. Retorn a un Bernabéu en plena fase de remodelació i, a més, amb Kylian Mbappé debutant vestit de blanc. La realitat, però, ha estat diferent, i més quan el president s’ha assabentat que un dels pesos pesants del vestidor ja comença a moure’s entre bambolines, fent saber els seus pròxims el seu enuig per veure’s a la banqueta un partit rere un altre.

Ancelotti, a la banqueta del Santiago Bernabéu / EFE

I és que en una nit tan especial per al madridisme, Marcelo esperava ser titular. Primer capità després de la sortida de Sergio Ramos i amb Mendy i Alaba fora de la convocatòria, el brasiler entenia que el lateral esquerre seria per a ell. Ja durant la setmana, com ha anat informant la premsa més propera a l’entorn del Reial Madrid, va anar rebent inputs que el situaven fora de l’onze inicial, però Marcelo, que va avalar com pocs el retorn d’Ancelotti, esperava que finalment ell seria l’elegit.

Marcelo encara no ha debutat aquesta temporada en partit oficial / Europa Press

Marcelo, molest amb la seva suplència

El desengany ha arribat poc després de les 18.30h, quan Carlo Ancelotti ha comunicat l’alineació amb què el Reial Madrid s’enfrontaria al Celta. En el lateral esquerre, Miguel Gutiérrez. Marcelo, a la banqueta. I per rematar-ho, el jove del planter ha firmat una primera part pèssima, ja que tot el perill ha arribat per la seva banda, per on Hugo Mallo i Aspas han fet el que han volgut.

El malestar de Marcelo ja havia arribat a orelles de Florentino Pérez, que no permetrà que la situació se’n vagi de mare. I és que és sobre sabut que el principal motiu pel qual Carlo Ancelotti va sortir del club en la seva primera etapa en el Reial Madrid va ser perquè el vestidor, liderat per Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos i Casillas, entre d’altres, s’havia fet amb el control, convertint Ancelotti en un alineador sense massa capacitat real de decisió.

En aquesta ocasió, Ancelotti té ordres que no es torni a repetir una situació semblant i l’entrenador italià ha respost imposant la norma que en cada partit jugarà el que estigui en un millor estat de forma, ningú no ho farà per galons. És per això que Marcelo, com Isco o Asensio, han estat aquest diumenge suplents.

Santi Mina ha marcat l’1-0 només començar / RC Celta

Benzema i Vinícius brillen en un fràgil Madrid

Malgrat sumar els 3 punts, el Reial Madrid no ha mostrat una imatge massa convincent contra el Celta, que ha superat per 5-2 gràcies a l’omnipresència de Benzema i a l’espurna de Vinícius. Al final, el Bernabéu ha estat una festa, ja que fins i tot ha vist porteria el debutant Camavinga, però durant molts minuts les sensacions no han estat bones.

Benzema i Vinícius han estat els 2 millors jugadors del Reial Madrid en el partit contra el Celta / Reial Madrid

El conjunt blanc ha mostrat una fragilitat defensiva molt preocupant, ja que el Celta, amb molt poc, ha estat capaç d’apropar-se fins a Courtois, la qual cosa ha permès als gallecs anar-se’n al descans per davant al marcador (1-2).

I la situació s’ha mantingut una vegada el Madrid ha aconseguit posar-se 3-2 en dues accions aïllades, ja que lluny de sentenciar el partit, els blancs han seguit al filferro. Finalment, el Madrid ha aconseguit el 4-2 i ha pogut respirar i, amb el Celta abocat a l’atac, Benzema ha completat el seu hattrick en marcar el cinquè des del punt de penal.

 

Imatge principal: Florentino Pérez, president del Reial Madrid / EFE

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *