Encamp i el Pas de la Casa s’il·luminen amb el compte enrere pel Tour de França

El comú d’Encamp, amb col·laboració amb el ministeri de Cultura, ha il·luminat amb llums grogues els edificis del Rosaleda i l’església de Sant Pere del Pas de la Casa. La iniciativa es fa amb motiu de l’inici del compte enrere del Tour de França que, enguany passarà per Andorra, amb una arribada, una jornada de descans i una sortida.

Andorra acollirà dues etapes de la volta ciclista, l’11 i el 13 de juliol, amb un dia de descans. Per celebrar que falten 100 dies perquè s’inicii la gran cursa ciclista, el comú d’Encamp ha il·luminat la seu del ministeri de Cultura, l’antic hotel Rosaleda, i l’església de Sant Pere, al Pas de la Casa.

El Tour passarà per les dues poblacions de la parròquia al llarg de la seva estada al país. Concretament en l’etapa d’arribada es creuarà la collada de Beixalís. El 12 de juliol es realitzarà la jornada de descans i el dia 13 sortirà des del Pas de la Casa, en direcció Saint-Gaudens. En total, seran 50 els quilòmetres que es recorreran dins del territori andorrà.

Església de Sant Pere El Pas de la Casa ilimunacio groc 20210317[148757]
L’església de Sant Pere, amb el color groc del Tour.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *