En la Barceloneta aquest restaurant italià s’emporta tots els elogis

Una de les zones més freqüentades de la ciutat de Barcelona sense cap dubte és la Barceloneta. Una zona amb un nombre de turistes que creix any rere any, i com no podia ser diferent, el nombre de restaurants també. Amb un caràcter molt internacional, aquesta zona de Barcelona també engloba molts restaurants de menjar més enllà del típic espanyol, i ens hem volgut fixar en això.

Terrazza Ravello en la Barceloneta

Cuina italiana amb influències internacionals

Fent una Ullada a TripAdvisor, hem pogut veure que el tercer millor restaurant del freqüentat és un especialitzat en cuina italiana, el Terrazza Ravello, a penes a 400 metres de la Basílica de Santa Maria del Mar.

Situat en Port Vell, Terrazza Ravello, és un dels restaurants més singulars de la zona.

La seva gran terrassa fa gala del seu nom, amb vista als vells molls de Barcelona i amb la inconfusible aroma de mar del litoral barceloní, un context immillorable per gaudir dels seus plats.

Plat del Terrazza Ravello

El saló interior, dominat per la típica ceràmica mediterrània, ofereix el marc ideal per assaborir algunes de les seves especialitats com les pizzes, peixos, mariscos, amanides, pastes…

La seva especialitat és el sud d’Europa i inclou des de la cuina italiana, que reflecteix tota la diversitat cultural d’aquestes regions, fins a la cuina més mediterrània amb la seva barreja de sabors espanyols, àrabs, grecs, francesos..

Hem volgut fer una ullada a la seva carta per veure quins plats són els que estan causant tanta acceptació en un lloc tan competit com la Barceloneta, i aquestes són algunes de les propostes per començar:

Formatge de cabra, cruixent de polenta, albergínia, amanida mixta i vinagreta de mel Mozzarela de bufa-la amb pernil San Daniele (24 mesos) i tomàquet cherry Carpaccio de bou amb ruca i làmines de parmesà Pop a la graella sobre capa de patata

Entrants clàssics de la cuina italiana, sempre elaborats amb els millors ingredients, de la mateixa forma que els plats principals. Entre ells, trobem des de pastes fins a arrossos i per descomptat, pizzes. Com a mostra, aquests són alguns dels plats que podem demanar:

Linguine Ravello: llagostins, llima i mousse de mascarpone Arròs amb formatge, pebres i flors de carbassó en juliana Tallarines negres amb tomàquets, llagosta i mariscos Salmó amb cruixent de pistatxo amb caponata vegetal

Molta varietat en totes les elaboracions, sempre amb la cuina italiana molt present encara que també impregnada dels millors sabors internacionals, una cosa que fa que en TripAdvisor ja són molts els que recomanen visitar aquest cèntric restaurant barceloní: “Deliciosa pizza autèntica italiana.. El lloc és molt acollidor en una molt bona ubicació, excel·lent atenció, Gennaro ens va fer sentir genial… Repetirem assegurança. Superrecomanat.”

Postres del Terrazza Ravello

Així que si som en la Barceloneta i ens ve de gust provar l’autèntica gastronomia italiana, aquesta és una opció que val i molta la pena.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *