Categories
ELNACIONAL.CAT

Emotiva foto de Lydia Bosch i la seva mare de 91 anys en superar la covid

L’actriu barcelonina Lydia Bosch acaba de deixar impactats els seus fans i admiradors: pocs ho sabien, però va contraure la covid fa algunes setmanes durant aquest estiu. No només ella: també la seva mare de 91 anys. Un cop dur i doble, que es va produir d’una forma curiosa: van emmalaltir el 18 d’agost, un parell de dies després d’un encontre molt estrany amb Jesús Candel, àlies Spiriman, un metge andalús molt polèmic per les seva conducte sobre la pandèmia i que ara lluita contra el càncer. La trobada, entre d’altres aspectes, va cridar l’atenció per l‘absència total de mascaretes ni distància de seguretat. Dos dies més tard, Bosch era positiva. Paradoxes de la vida, i una lliçó a tenir en compte.

El cas és que el coronavirus no només la va afectar a ella, sinó també a la seva estimadíssima progenitora, amb els riscos que això suposava. Van començar una lluita contra el virus i les seves conseqüències que, assegura, no va ser gens fàcil: la intranquil·litat i els temors es van instal·lar al nucli familiar. 

Lydia Bosch amb Jesús Candel, Spiriman / @lydiabosch

Lydia Bosch amb la seva mare / @lydiabosch

Sortosament, el malson de totes dues Lydies i de la resta dels seus éssers estimats ha acabat. I amb final feliç. Han superat la malaltia sense haver de lamentar complicacions irreversibles i greus: “las dos PCR negativa y ya tenemos anticuerpos naturales contra el SARS-CoV-2, solo nos quedan unos días para que nuestros marcadores inflamatorios se normalicen“. La seva felicitat és més que justificada, i ho celebren amb una fotografia que és pura tendressa: les mans de mare i filla entrellaçades, i un missatge que diu: “Desde el primer momento nos cogimos fuerte de la mano y no nos hemos soltado y así , siendo las dos una, lo hemos conseguido. Ahora toca recuperarnos lo antes posible y ponernos fuertes para continuar disfrutando de la vida tal y como nos gusta hacerlo a nosotras… así … de la mano”.

La confessió de l’actriu explica una de les darreres publicacions que va fer a Instagram: un missatge de la seva filla Andrea Molina que era una declaració d’amor a les mares. Coneixent el tràngol que estaven passant, tot s’entén molt millor. Les reaccions a la bona nova no s’han fet esperar.

Lydia Bosch i la seva mare superen el coronavirus / @lydiabosch

Lydia Bosch fa un petó a sa mare, Lydia / @lydiabosch

Missatge d’Andrea Molina a la seva mare Lydia Bosch / @lydiabosch

Andrea Molina i Lydia Bosch / @andymolina

Felicitats a la nissaga Bosch i que la recuperació sigui un èxit total molt aviat. La vida els ha donat una nova oportunitat. I s’ha d’aprofitar.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *