Emotiu comiat d’Helena García Melero a un tertulià mort de TV3

Dur revés el que en les últimes hores ha encaixat Helena García Melero, una de les presentadores estrella de TV3. Així ho ha revelat ella mateixa a través de les seves xarxes socials, compte de Twitter, amb un emotiu alhora que trist missatge per acomiadar-se d’un company seu per qui sentia molt respecte, estima i admiració. Un escrit de cinc frases que no ha passat desapercebut per als seus seguidors, més de 20.000, els qui no han dubtat a donar-li el condol i dedicar-li missatges d’ànim en aquests durs moments.

Parlem de la mort del doctor en Economia i Dret, el català Josep María Gay de Liébana, qui va perdre la vida divendres 16 de juliol als 68 anys d’edat després d’una llarga lluita contra el càncer. Una mort que moltíssimes persones del món de la comunicació van lamentar a través de les seves xarxes socials. Ja que el català, a més d’exercir de professor a la Universitat de Barcelona també participava en nombrosos programes de ràdio i televisió, entre ells Tot es mou, analitzant l’actualitat econòmica, entre d’altres coses. Foto d’Helena García Melero i Gay de Liébana de l’any 2018:

Helena García Melero i Gay de Liébana, TV3

Deies que vivies en temps de prorroga i, amb tot, sempre ho feies amb aquell entusiasme, amb aquella simpatia i amb aquell afecte“. Així comença l’escrit que Melero va compartir en el seu compte de Twitter durant el migdia de divendres 16 de juliol quan faltaven pocs minuts perquè el rellotge marqués les dues. “Sempre amb una paraula amable, sempre de bon humor,” afegeix la de Barcelona, recordant els moments agradables viscuts amb l’expert en economia i el fàcil que era treballar amb ell, ja fos en persona als platós de TV3 o mitjançant una connexió via Skype.

Ens deixes un llegat carregat de lliçons estimat Josep María“, sentència Melero, trencada per la pèrdua del seu estimat company. Un trist comiat que acompanya d’una captura de Liébana en la qual presumeix del millor dels seus somriures, mentre llueix una camisa blau clar, una americana blau marí i una corbata de ratlles, fent gal·la del bon gust que tenia sempre a l’hora de vestir. “Un gran senyor, m’ha dolgut molt“, “Tot un senyor i bona persona” o “Bona gent, que descansi en pau” són alguns dels comentaris que s’acumulen a la publicació més trista de Melero. Un comiat que ha estat compartit més de 25 vegades i acumula més de 500 ‘m’agrada’. Parlem d’això:

Perfil de Twitter d’Helena García Melero

La presentadora de la cadena pública catalana no només es va acomiadar de l’expert en economia a través de les xarxes socials, sinó que hores més tard ho va fer en el programa que presenta, Tot es mou. Lluint una bonica camisa de màniga curta color negra, en senyal de dol, i visiblement afectada per la pèrdua, Melero va afirmar: “Avui és un dia difícil per a tots els que hem compartit moments i hores de plató amb Josep María Gay de Liébana“.

Tot seguit va destacar d’ell que a més de ser “economista, advocat i professor“, també era “amic però sobretot una gran persona amb un tracte exquisit, amb moltes ganes de viure i sempre ple d’energia“. Des d’ENBlau, el nostre més sentit condol. Descansa en pau.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *