Els sanitaris, protagonistes del pregó de la Festa Major de Sant Antoni

Aquest cap de setmana ha arrencat la Festa Major de Sant Antoni que es va haver d’ajornar per la pandèmia. I per això, en un context de crisi sanitària els escollits com a pregoners han estat tres dels sanitaris del CAP Sant Antoni. A dos quarts de 12 han llegit el pregó als Jardinets de l’Alguer. Durant la seva intervenció han agraït el reconeixement dels veïns del barri i han alertat de la situació en la qual es troben els centres d’atenció primària per l‘increment de contagis, sobretot entre els més joves. Han demanat a tota la ciutadania que mantingui totes les mesures sanitàries.

Una Festa Major traslladada a l’estiu

Tradicionalment la Festa Major de Sant Antoni es fa durant el mes de gener, i tot i que durant aquell mes es van fer alguns actes de forma simbòlica, el gruix de les activitats es van posposar. Fins a l’11 de juliol hi ha programades desenes d’activitats a tot el barri.

Una de les destacades és l’exposició de carruatges dels Tres Tombs de Sant Antoni. Una tradició que ja té 195 anys. La pandèmia ha obligat a anul·lar la cavalcada, però tots els carruatges es poden veure a la ronda de Sant Antoni.

Estaran exposats aquest dissabte de 17 h a 20 h i també aquest diumenge de 10 h a 14 h i de 17 h a 20 h. Per accedir-hi no cal reservar cita prèvia, però l’aforament està limitat.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *