Els passatgers fan fora del tren a un noi per no portar mascareta

Els passatgers d’un tren han fet fora del vagó un jove que havia accedit al transport sense mascareta. El vídeo dels fets ha estat publicat pel compte de Twitter de Patrulla Vecinal de Mataró. L’incident va tenir lloc a la línia R1 aquest dimarts, segons apunten diferents usuaris de la plataforma a l’altura de Vilassar de Mar.

????Passatgers expulsen del tren viatgers agressius i sense mascareta al Maresme

????Els usuaris de l’R1 han fet fora del vagó el grup d’incívics, després de viure’s moments de tensió i insults per part dels infractors pic.twitter.com/jqmEEz6nNM

— Patrulla Vecinal Mataró (@patrullamataro) July 13, 2021

L’expulsió del jove va tenir lloc “després de viure’s moments de tensió i insults per part dels infractors”, segons explica Patrulla Vecinal de Mataró. El viatger va estar expulsat per altres passatgers mitjançant empentes i a crits de “fora d’aquí”.

Tot i que l’ús de mascareta no és obligatori a la via pública, sempre que es pugui mantenir la distància de seguretat, encara cal portar-la a espais tancats i al transport públic. En resposta a la piulada, altres usuaris han denunciat que no és l’únic cas de viatgers que intenten accedir al transport públic sense fer ús de la mascareta.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *