Categories
beteve.cat

Els museus gratis a Barcelona el primer diumenge de mes

Estrena mes visitant els museus de Barcelona que obren diumenge gratis! Diversos museus i equipaments culturals de la ciutat fan portes obertes i són gratuïts cada primer diumenge de mes. Alguns, a més, també tenen entrada lliure totes les tardes de tots els diumenges de l’any i, fins i tot, la jornada també s’allarga les tardes de dissabte a alguns equipaments. És un dels plans culturals per apuntar a l’agenda cada primer cap de setmana de cada mes. A continuació, hi ha una llista de museus de Barcelona que s’afegeixen a la iniciativa.

Les restriccions d’aforament per causa de la pandèmia han obligat la majoria d’equipaments a organitzar-se mitjançant una reserva prèvia. Consulta tots els espais abans d’anar-hi per si és necessari reservar cita.

Pavelló Mies van der Rohe

Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 7
Entrada gratuïta cada primer diumenge de mes, de març a octubre, de 10 a 20 h, i de novembre a febrer, de 10 a 18 h.

Museu Picasso

Montcada, 15-23
Entrada gratuïta cada primer diumenge de mes, de 10 a 20 h, i tots els dijous a partir de les 17 h (servei de visita guiada: 6 €). Reserva cita i adquireix l’entrada amb anticipació.

Museu Marítim de Barcelona

Av. de les Drassanes, s/n
Entrada gratuïta cada diumenge, a partir de les 15 h. Planifica la visita.

MUHBA Museu d’Història de Barcelona

Plaça del Rei, s/n
Entrada gratuïta cada primer diumenge de mes durant tot el dia i cada diumenge a partir de les 15 h. Informa’t dels preus i horaris, i reserva cita per accedir al Museu d’Història de la ciutat.

Museu de Cultures del Món

Montcada, 12-14
Entrada gratuïta cada primer diumenge de mes, de 10 a 19.30 h, i tots els diumenges, de 15  a 20 h. Reserva entrada anticipada.

Born Centre de Cultura i Memòria

Plaça Comercial, 12
L’accés al recinte és lliure cada dia, de 10 a 19 h (de novembre a febrer) i diumenges i festius, de 10 a 20 h. Les visites als espais expositius i al conjunt arqueològic són de pagament. Compra l’entrada amb anticipació, i consulta’n els horaris i preus.

Museu Etnològic de Barcelona

Passeig de Santa Madrona, 16
Entrada gratuïta cada primer diumenge de mes, 10 a 19.30 h, i tots els diumenges, de 15 a 19.30 h. Consulta com obtenir l’entrada prèvia.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona | Fòrum

Plaça Leonardo da Vinci, 4-5
Entrada gratuïta cada primer diumenge de mes, de 10 a 20 h, i tots els diumenges de l’any a partir de les 15 h. Informa’t dels preus i horaris.

Museu Nacional d’Art de Catalunya

Palau Nacional, Parc de Montjuïc, s/n
Entrada gratuïta els dissabtes, a partir de les 15 h, i cada primer diumenge de mes, de 10 a 15 h. Consulta’n els preus i els horaris, i compra l’entrada anticipada.

Museu de la Música 

Lepant, 150
Entrada gratuïta tots els diumenges a partir de les 15 h i cada primer diumenge de mes, de 10 a 19 h. (També dijous de 18 a 21 h). El Museu estarà tancat del 10 al 15 d’agost per treballs de manteniment.

CCCB

Montalegre, 5
Entrada gratuïta els diumenges de 15 a 20 h (cal portar el ticket de reserva prèvia en línia).

Foto Colectania

Passeig Picasso, 14
Entrada gratuïta els primers diumenges, d’11 a 15 h

Museu del Disseny de Barcelona

Plaça de les Glòries Catalanes, 37
Entrada gratuïta tots els diumenges de 15 a 20 h i cada primer diumenge de mes de 10 a 14 h i de 15 a 20 h. (Es recomana adquirir ticket online)

Castell de Montjuïc

Ctra. de Montjuïc, 66
Entrada gratuïta tots els diumenges a partir de les 15 h i cada primer diumenge de mes —de l’1 de novembre al 28 de febrer, de 10 a 18 h, i de l’1 de març al 31 d’octubre,  de 10 a 20 h.

Museu Frederic Marès

Plaça Sant Iu, 5
Entrada gratuïta tots els diumenges a partir de les 15 h i cada primer diumenge de mes d’11 a 20 h. Es recomana adquirir ticket online encara que l’accés sigui gratuït.

MACBA

Plaça dels Àngels, 1
En aquest cas, el MACBA obre portes gratuïtament dissabtes, a partir de les 16 h i fins a les 20 h. Des del centre recomanen comprar les entrades en línia de forma anticipada.

Museu d’Història de Catalunya

Plaça de Pau Vila, 3
El primer diumenge de cada mes el museu obre portes de 10 a 14.30 h.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *