“Els Mossos es senten desemparats”

“Els Mossos se senten bastant desanimats” segons explica el periodista de la delegació a Barcelona del diari ABC, Jesús Hierro, que ha pogut parlar amb alguns dels membres de la Brimo i la Arro, les unitats més qüestionades de el cos, i ho ha ha descrit en un reportatge.

El citat periodista explica també que “se senten desemparats, desprotegits” després d’una setmana de disturbis a Barcelona i episodis com els atacs a les comissaries de Vic o de Vilafranca de Penedès. “Hi ha la sensació que ningú els dóna suport”, insisteix.

Hierro explica, en una entrevista a YouTube, que el fet que el vicepresient de govern català i candidat a presidir la Generalitat, Pere Aragonès, hagi trigat sis dies a expressar el seu suport ha fet efecte en el cos. “Ha sortit massa tard”, ha subratllat.

També que partits al Govern com JxCat o ERC hagin reobert ara, en plens incidents, el debat sobre el model de seguretat pública. En canvi destaca que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, no va dissoldre finalment els antiavalots de la Guàrdia Urbana -només els hi va canviar el nom- i que fins “els ha felicitat per la feina feta aquests dies”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *