Els hotels de tres estrelles a Madrid més ben valorats per a la teva pròxima escapada

Sabem que Madrid és una de les destinacions per excel·lència durant tardor i hivern per a escapades, ja siguin de cap de setmana, algun pont, o unes petites vacances que tinguem.

És per això que ens hem decidit a veure a Booking quins hotels de tres estrelles són els més ben valorats, perquè tinguem algunes opcions al cap a l’hora d’allotjar-nos a la capital espanyola.

Hotels de tres estrelles a Madrid que arrasen en valoracions

Ens hem centrat en els dos més ben valorats, ja que comparteixen ara per ara la nota de 9,1 i ambdós resulten més que interessants opcions d’allotjament.

En primer lloc el B&B Hotel Madrid Centro Puerta del Sol, ubicat al conegut carrer Montera, i a tan sols 100 metres de la Puerta del Sol. No fa falta afegir molt més sobre la ubicació, perfecta per recórrer el centre de Madrid.

Les habitacions disposen d’aire condicionat i bany privat, i estan equipades amb tot el necessari per tenir una estança més que còmoda.

Habitació B&B Hotel Madrid Centre Puerta del Sol

A partir de 79 euros per nit es poden allotjar en aquest hotel 2 persones, un preu molt a tenir en compte tenint present la ubicació de l’allotjament. Per si fos poc, té en la part alta de l’hotel un restaurant amb unes vistes espectaculars de Madrid, la qual cosa és un punt molt a favor si som amants dels capvespres urbans. Alguns dels comentaris a Booking ho destaquen, i és que no és per a menys: “Té un restaurant al terrat amb unes vistes espectaculars a la Puerta del Sol.”

Vistes des del terrat

L’allotjament amb què comparteix nota al top dels hotels de 3 estrelles de Madrid és l’Hotel Regina, que també té una ubicació ideal al cor de Madrid, al costat de la Puerta del Sol i amb prou feines a 100 metres de l’estació de metro de Sevilla.

Les seves modernes habitacions tenen aire condicionat i TV amb canals via satèl·lit i de pagament, i estan decorades amb aquest punt subtil però elegant que ens encanta.

Compta amb un restaurant, el Castizo, en el qual trobem cuina mediterrània elaborada amb productes de qualitat i de proximitat, a més d’una àmplia varietat de vins per maridar el nostre menjar.

En aquest hotel ens podem allotjar per uns 184 euros la nit per a dues persones, incloent l’esmorzar, que a Booking assoleix una nota molt alta. Molts dels comentaris que llegim d’hostes que ja han passat pel Regina, ens transmeten el complet que és l’hotel: “Ubicació immillorable, l’esmorzar excel·lent, personal súper amable i servicial. La neteja perfecta. L’ambientació de l’hotel és súper acollidora.”

Habitació Hotel Regina

Així que si estàs pensant en una escapada a Madrid, aquestes dues opcions que posem a sobre de la taula poden interessar-te, amb una relació qualitat/preu més que bona i ubicats en el centre de la capital d’Espanya.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *