Categories
ALTAVEU.COM - Andorra

Els EUA suspenen la vacunació amb Janssen després de detectar casos de coàguls

Els Estats Units han suspès la vacunació amb Janssen perquè s’han detectat sis casos de coàguls entre els set milions de persones que han rebut la dosi d’aquesta vacuna. Segons ha informat el The New York Times, les autoritats sanitàries han obert una investigació per determinar la causa d’aquests coàguls a la sang. Les sis persones afectades són dones d’entre 18 i 48 anys. Una d’elles ha mort i una altra està hospitalitzada en estat greu. Totes van patir coàguls al cap de dues setmanes de ser vacunades.

La vacuna es deixarà d’administrar en centres federals i l’Agència deL Medicament urgeix als estats que facin el mateix.  Gairebé set milions de persones als Estats Units han rebut injeccions de Johnson & Johnson (també coneguda com Janssen) fins ara, i aproximadament nou milions més de dosis s’han enviat als estats, segons dades dels Centres per al Control i la Prevenció de Malalties.

 L’Agència Federal del Medicament (FDA) i el Centre de Prevenció i Control de Malalties (CDC) han publicat un comunicat en què recomanen aturar la vacunació “per precaució”, i han convocat una roda de premsa en les properes hores.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: