Categories
RACOCATALA.CAT - Raco Català

Els Comuns negociaran amb ERC

La presidenta d'En Comú Podem, Jéssica Albiach, ha celebrat la decisió d'ERC "d'emancipar-se de Junts" i ha reconegut que els republicans ja els han contactat per negociar. "Catalunya necessita un Govern i per nosaltres no quedarà", ha avançat en una entrevista a Catalunya Ràdio. La líder dels Comuns reconeix que seuran a parlar "per veure on poden arribar", entenent que ERC té un acord precedent amb la CUP. Albiach ha afirmat que sempre han tingut una "bona relació" amb els republicans i avisen que Catalunya no es pot permetre una repetició electoral. Preguntada sobre si entraran al Govern, ha demanat "no avançar en els termes" però entén que com "més fort sigui el Govern, millor es podrà fer".

Per la líder dels comuns, és millor per Catalunya tenir un Govern "amb el suport 50 o 41 diputats que de 33". "Com més fort, més garantia tenim de poder interlocutar i apostar per polítiques progressistes, seria la millor garantia que es compleixen els acords i es va en el camí de la transformació", rebla.

Amb tot, Albiach ha demanat no començar a negociar a través dels mitjans i aposta per portar amb "discreció" les converses. "Prou de xou i teatre", ha demanat.

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: