Categories
ELNACIONAL.CAT

Els botins per a la tardor més venuts a Bershka els firmaria la Jennifer López en persona

Just quan creus tenir l’armari preparat per afrontar aquesta nova temporada, arriba un dels teus referents favorits i canvia les directrius. Malgrat tenir en compte el tipus de calçat que s’utilitza cada any, la seva estètica sempre canvia. Així que ningú no comptava amb una variació tan radical i que fos tan irresistible. I és que els botins per a la tardor més venuts a Bershka els firmaria la Jennifer López en persona. Definitivament, el que utilitzi la cantant és llei.

En més d’una ocasió, JLo ha deixat el públic sense alè, perquè s’atreveix a utilitzar peces que no tothom pot (o vol). Sense por de repetir l’outfit o estar fora de lloc, posseeix una visió sorprenent sobre la moda i l’estil. Així que, quan López va aparèixer amb uns botins negres en escena, el món es va aturar i va renovar la seva marxa amb un propòsit: trobar aquest calçat.

Per sort per a la resta de mortals, Bershka té els botins negres per a la tardor que va utilitzar la diva del Bronx. No hi ha dubtes que seran un èxit.

Els botins de xarol de Bershka que diran “adeu” aviat

Què millor idea que el xarol per a la tardor? Sabem que aquest material et portarà records de la teva infantesa. Així mateix, aquestes sabates de Bershka poden treure’t de centenars de conflictes i convertir-se en la peça més versàtil del teu guarda-roba.

Botins de Bershka

Els botins són de tret mitjà, en color negre, de polièster i termoplàstic. El taló és de 7,5 cm i és ample, per la qual cosa resulta molt còmode. Un detall que destaca per la seva originalitat és la costura frontal i els matisos a les arestes superiors. Això fa que la sabata es vegi molt sofisticada, fins i tot per a un model de 25,99 euros. Al seu torn, l’esmentada joia es pot combinar amb vestits curts i llargs, faldilles, texans, shorts i més. No només per a ocasions nocturnes i formals, sinó també casuals i diürnes.

Ara que saps que els botins per a la tardor més venuts a Bershka els firmaria la Jennifer López en persona, és moment d’anar cap a ells. Només has de jugar amb les textures i tenir molta actitud per portar-los com tota una celebrity.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *