Categories
ELNACIONAL.CAT

Els 7 millors estors de Leroy Merlin per a tot tipus d’ambients

Els estors Leroy Merlin són capaços de canviar tot tipus d’ambients, aportant aquest toc d’elegància, aquest detall que dóna calidesa o aquest color que il·lumina tota l’habitació sense deixar passar els raigs de sol. Leroy Merlin és especialista en trobar la solució ideal per a qualsevol espai, no només en parets, terres o emmagatzematge i decoració, també les finestres són la seva especialitat. Les finestres amb estors canvien completament l’estil de qualsevol habitació, de nit o de dia, la cuina o una habitació infantil, han guanyat protagonisme davant unes cortines clàssiques. Els estors barats representen una oportunitat de decorar amb un element que està molt de moda i representa una solució pràctica i eficaç. No només no deixa entrar els raigs solars, manté la calor a l’habitació o aporta la privacitat que busquem. Si vols decorar, però també aconseguir un element d’allò més pràctic, pren nota dels millors estores de Leroy Merlin a la teva disposició.

Estor enrotllable de bambú Kenya

Aquest tipus d’estores de Leroy Merlin li donaran calidesa a una habitació que estigui sotmesa a molt moviment. Estan fets de bambú natural, un material ideal per oferir la privacitat que busquem, però també per netejar-se amb un simple drap humit. Si tenim nens o la finestra és a prop d’un lloc de pas, s’acabaran les taques a la cortina, amb aquests estors enrotllables de Leroy Merlin, li donarem estil a l’habitació i, a més, disposarem d’un element pràctic, fàcil de netejar.

Comprar

Estor enrotllable nit / dia Basic

Els estors de nit i dia permeten regular l’entrada de la llum, en funció de l’hora del dia o de la situació. Són perfectes per a estades en què dormim o passem molt temps, un estor ideal per a una habitació infantil en què els horaris no siguin fixos. La migdiada de el nadó o les nits que acaben sent dies no seran un problema amb aquests panells que evitaran que entre la llum de el sol. Està format per un teixit de franges horitzontals opaques i translúcides que ofereix aquesta funció essencial per a qualsevol habitació amb cert moviment durant la jornada.

Comprar

Estor enrotllable Screen Industry

Aquest estor enrotllable està compost de PVC i polièster, és ideal per posar fàcilment en aquestes habitacions en què volem aportar la calidesa necessària sense necessitat de cortines. Els estors barats de Leroy Merlin s’adapten a la mida de les cortines i són una solució d’allò més pràctica perquè tot racó es quedi perfectament cobert. Gràcies a aquesta peça que s’enrotlla per facilitar l’entrada de la llum o baixa per donar-nos la privacitat que busquem aconseguirem que qualsevol despatx, saló, habitació o cuina canviï per complet. Aquest acabat senzill i minimalista és l’últim en decoració.

Comprar

Estor enrotllable App Globus

Un estor per habitació infantil com aquest és una peça decorativa més que compleix amb una important funció. Leroy Merlin està a l’última pel que fa a elements pràctics es refereix, els seus productes ens fan la vida més fàcil i els estors no són una excepció. Amb un teixit semitransparent de polièster i cotó no deixa passar la llum del sol, ideal quan està desplegat per oferir aquest ambient que tot nen necessita per dormir. No és una foscor profunda, sinó una llum menys intensa que permet dormir amb total seguretat. A més, de la llum que s’adapta als nens, també disposa d’un sistema de seguretat perquè no puguin pujar-lo o baixar-lo, d’aquesta manera evitaran fer-se mal amb ell o accedir a la finestra. Leroy Merlin té cura fins al més mínim detall en aquest tipus de peces disponibles per a tot tipus de finestres.

Comprar

Estor enrotllable screen Screen Blanc

El blanc és el color d’aquest estor enrotllable que s’adaptarà perfectament a les estades més acollidores. La tendència de el blanc porta anys imposant-se i és una forma d’aconseguir fer més gran i lluminosa qualsevol habitació. L’avantatge d’incloure uns estors a l’habitació és oferir la privacitat que busquem, però també l’opció d’evitar que la llum penetri. El blanc aconsegueix una frescor extra que manté l’habitació a una temperatura controlada. El teixit screen d’aquest estor afavoreix la protecció solar i permet un gran estalvi energètic, un punt important en aquests temps que corren. S’adaptarà a qualsevol habitació de casa amb les diferents mesures que ens ofereix Leroy Merlin.

Comprar

Estor enrotllable Mesh

Aquest estor de Leroy Merlin deixa passar la llum tímidament. Ideal per un despatx o una cuina en la que necessitem aprofitar a el màxim la llum solar. És un dels estors més barats de Leroy Merlin a la nostra disposició, un bon bàsic que decorarà qualsevol espai per pocs diners i li afegirà un element funcional imprescindible. Cobrir les finestres amb un estor d’acabat llis que s’adapti a qualsevol estil és un element sobre el qual podrem anar construint la resta de decoració.

Comprar

Estor enrotllable screen blanc Inspire

El blanc és el color per excel·lència dels estors que més es venen a Leroy Merlin és un bàsic atemporal que aportarà la llum necessària i l’eficiència energètica a qualsevol habitació. Es veurà més gran i podrem gaudir d’aquest ambient càlid que busquem, sense incloure unes cortines que ocupen més espai i no són tan còmodes. A l’ésser enrotllable podem retirar-nos ràpidament sempre que el necessitem per tornar a col·locar-los quan volem tancar la finestra o la porta d’accés a la terrassa. Els estors de Leroy Merlin s’adapten a qualsevol espai, només hem de tenir clares les mesures, a més són de fàcil instal·lació.

Comprar

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *