Eloi Vila i un altre presentador de TV3 en un dels llocs més bonics de Catalunya

Els darrers dies hem vist un parell d’imatges del gran Eloi Vila que ens han sorprès. Bàsicament, perquè el de Sant Esteve de Palautordera ens té acostumats els darrers temps a veure’l dins d’Al cotxe!, conduint amunt i avall i portant i recollint els entrevistats que xerren amb ell en les converses delicioses del programa de TV3. 

Alfred, Amaia i Eloi Vila / @eloi5

Però les dues darreres imatges d’ell que hem vist a la xarxa són sense cotxe, però això sí, igual de ben acompanyat. Primer, al costat de Jordi Basté, Laura Rosel, Mònica Terribas, Raquel Sans i Roger Escapa, per promocionar la cita ineludible que tenen els espectadors aquest divendres, en un especial Al cotxe!, això sí, sis mesos després de La Marató de TV3 que el 20 de desembre es va destinar al coronavirus, i per repassar la xifra total de diners recaptats, perquè ja saben que les donacions segueixen més enllà del dia que se celebra el programa solidari per excel·lència de TV3.

L’altra, la foto que ha penjat ara a xarxes. A Vila li agraden molts llocs de la geografia catalana. Enamorat del seu país, això sí, té predilecció per alguns indrets, com Camprodon, on fa tres anys va ser el pregoner de Sant Patllari i donava el tret de sortida a l’inici de la Festa Major amb aquestes sentides paraules: “Camprodon és el meu ahir, el meu avui i espero que el meu demà. Camprodon és la il·lusió de fer aquest pregó. Camprodon és la il·lusió eterna, la pau, la calma; aquella sensació d’adolescència que tot és possible. Això és Camprodon i és el que sento cada vegada que arribo aquí. Camprodon és casa, és la meva vida i us agraeixo molt a tots vosaltres que me la deixeu compartir, avui, aquí”. Ara, però, no ha anat a Camprodón, sinó molt més avall. Però a un altre racó de Catalunya ESPECTACULAR.

Eloi Vila / @eloi5

Un indret preciós com Miravet, pertanyent a la província de Tarragona, a la comarca de Ribera d’Ebre, amb un dels castells més meravellosos que hi ha a casa nostra.

Miravet

Una foto de postal que s’ha fet amb un company de cadena. Perquè cap allà que ha anat acompanyat d’en Peyu, presentador de Bricoheroes i amb qui n’està preparant una de ben especial, a jutjar per les publicacions a Instagram:

Frisem per saber de què es tracten aquestes coses boniques. De moment, per fer més lleugera l’espera, ens han vingut ganes d’anar cap a les terres de l’Ebre… Ja sabem on anirem a passar el cap de setmana, cap a Miravet falta gent. I si vostès no hi han anat mai, no triguin en fer-ho, és meravellós.

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *