Categories
ELNACIONAL.CAT

Elena Gadel enamora amb un vídeo dels seus fills i marit Toni amb el Tió de Nadal

El Nadal està a tocar i els nervis de molts, especialment dels més petits de la casa, a flor de pell. I és que són dates màgiques i molt esperades, plenes d’il·lusió, diversió i fantasia. Unes dates per a les quals a casa de la cantant i actriu de la cadena TV3, Elena Gadel, ja s’estan preparant. Així ho ha mostrat la que fos concursant de la segona edició d’OT amb uns vídeos que ha compartit durant el matí de diumenge 5 de desembre en el seu compte d’Instagram.

Uns vídeos en els quals apareixen els seus preciosos fills, Nil i Maria, i el seu marit, Toni Pagés, bateria del grup de música Blaumut. Un material que no ha passat desapercebut per a ningú i ha enamorat tots els seus seguidors, més de 32.000 persones. Vídeos amb els que Elena Gadel sorprèn mostrant com ha estat l’arribada del Tió de Nadal a casa seva. La brillant reacció dels seus fills i el moment màgic que han viscut, a continuació.

Elena Gadel / TV3

Vint dies, ni un més ni un menys, són els que falten per arribar al dia 25, dia de Nadal. Una data en la qual molts, aprofitant que s’ajunten amb la família per menjar, aprofiten per fer cagar el Tíó de Nadal. Parlem d’un element de la mitologia catalana que des de fa molts anys s’ha convertit en una tradició nadalenca imperdible en moltes famílies. Es tracta d’un tronc màgic que arriba pel seu compte fins a les cases i els nens, durant diversos dies, han d’alimentar i donar de beure.

A més, han de tapar amb una manta per protegir-lo del fred d’hivern. Un tronc màgic que quan arriba el dia 25 els nens, amb bastons de fusta, fan cagar a base de donar-li cops i cantar cançons. El Tió els sorprèn amb regals molt esperats. Un tronc que els fills d’Elena Gadel ja tenen. Tot i que Nil i Maria són uns afortunats perquè fins a casa seva no només n’ha arribat un, sinó que n’han arribat dos. Un de fusta i un altre de peluix. Fotos del moment:

Elena Gadel / INSTAGRAM

Elena Gadel / INSTAGRAM

Elena Gadel / INSTAGRAM

Un Tió de Nadal que s’ha colat pel balcó de casa seva. “El Tió ha arribat i una barretina ha volat. I ells estan volant també de felicitat“, escriu la cantant en un dels vídeos que ha compartit. “Jo agafo el gran“, diu Nil”. “Jo em quedo amb el petit“, diu Maria aixecant amb les seves mans el de peluix. Tot seguit, els dos han dipositat els seus troncs màgics sota de l’arbre de Nadal, situat al menjador, perfectament decorat amb llums, boles i manualitats.

Elena Gadel / INSTAGRAM

He tingut molta força, eh?“, diu Nil a la seva mare, orgullós d’haver pogut aixecar el Tió des del balcó i portar-lo fins al menjador. Un Tió que a causa del fort vent que aquests dies bufa a Barcelona ha perdut la barretina vermella que portava. Motiu pel qual la família ha buscat una ràpida solució perquè, des d’avui fins a l’arribada del Nadal, no passi fred i tingui les idees ben protegides. La solució ha estat aquesta:

Elena Gadel / INSTAGRAM

Elena Gadel / INSTAGRAM

Una paraula: meravella.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: