Categories
E-NOTICIES.COM

Elena deixa tirats els Mossos

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha anunciat que la conselleria traspassarà les funcions de defensa penal a agents dels mossos d’Esquadra al Gabinet Jurídic de la Generalitat, adscrit al departament de Presidència.

“Volem seguir defensant els Mossos d’Esquadra amb la mateixa claredat i contundència que s’ha fet sempre, quan pateixin lesions” ha afirmat el conseller. “I amb els mateixos criteris que es defensa a tots els treballadors públics”, ha afegit Joan Ignasi Elena.

El diputat de la CUP, Xavier Pellicer ha considerat “que la retirada de competències del Gabinet Jurídic d’Interior per efectuar acusacions particulars és un primer pas en el compliment de l’acord de mínims que vam assolir.”

El diputat del grup parlamentari Socialistes i Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha qualificat la decisió de “males notícies pels mossos”, a través del seu compte de Twitter. “Obvia que la policia, al tenir encomanat el monopoli de l’ús de la força, assumeix riscos diferents de la resta de funcionaris. Per això requereix una defensa especialitzada”, ha justificat Espadaler.

Diu l’HC @joanignasielena q defensarà els @mossos com a qualsevol altra funcionari.Sona bé, però fa una trampa: obvia q la policia, al tenir encomanat el monopoli de l’us d la força, assumeix riscos diferents a la resta d funcionaris. Per això requereix una defensa especialitzada

— Ramon Espadaler (@Ramon_Espadaler) July 21, 2021

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *