Categories
ELNACIONAL.CAT

El xoriço número 1 en el Gourmet d’El Corte Inglés és de Sánchez Romero Carvajal: t’expliquem el secret

El xoriço número 1 en El Gourmet de El Corte Inglés és de Sánchez Romero Carvajal i t’expliquem el secret, ja que seria un delicte no fer-ho. Tots coneixem de les delícies ibèriques i com de meravellós que és provar un bon plat amb xoriço entre els seus ingredients, per això no vam poder evitar la temptació de fer que coneguis el xoriço número u en El Gourmet de El Corte Inglés.

Estem més que segurs que faràs una compra immediata i que faràs un platet realment exquisit després de conèixer aquest xoriço, amb el segell de qualitat de Sánchez Romero Carvajal, potser una de les empreses gurmets més prestigioses d’Espanya. Però avui no estem aquí per parlar sobre aquesta companyia, sinó per parlar sobre el seu producte número u.

Jabuguitos de xoriço de porc ibèric de Sánchez Romero Carvajal

Aquests xoriços venen en una presència realment elegant, amb totes les indicacions que necessites per al consum i amb un pes net de 230 grams. Compten amb un color que a simple vista delata la qualitat d’aquests xoriços, ja que estan elaborats acuradament i amb ingredients seleccionats d’alta qualitat.

Els jabuguitos d’ECI

Estan lleugerament fumats, el que fa que el seu sabor es realci molt més al moment de preparar-los a qualsevol platet. La seva textura, la seva consistència i el seu sabor són el més ressenyable d’aquest producte, i són aquestes coses justament la que el converteixen al xoriço estrella d’El Corte Inglés i la seva secció Gourmet.

Poden ser utilitzats crus, rostits o fregits per a qualsevol platet que tinguis al cap a què vulguis donar-li un molt bon toc ibèric, fins i tot podràs utilitzar-lo en guisats! No hi ha límit per a Sánchez Romero Carvajal i el sabor que són capaços d’oferir.

No conté cap tipus de químic ni preservatius que poguessin afectar el seu sabor, per la qual cosa la qualitat està més que garantida. Per descomptat, com és costum, es recomana retirar la tripa exterior i rebutjar-la abans de la preparació o el consum.

No ens queda cap dubte, som davant del xoriço més deliciós de tot El Corte Inglés, un producte de meravella que només podria oferir-nos Sánchez Romero Carvajal. No perdis el temps, compra’l, busca algunes receptes i prepara’t per gaudir del millor sabor que el Corte Inglés té per a tu.

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *