Categories
ELNACIONAL.CAT

El vídeo de la TV basca on les infantes humilien el rei. La xarxa: “Me parto”

Si algú en aquest país vol estar informat del que passa amb la Casa Reial i els seus membres més destacats, especialment, amb el rei fugat, la millor manera per fer-ho és veure què hi diuen i com ho diuen a la televisió basca. EiTB acostuma a posar l’accent on toca, els seus informatius paguen molt la pena i alguns programes, com 60`, són absolutament imprescindibles.

Fa un temps, un reportatge d’una hora sobre la figura del rei Joan Carles, un dels molts que han abordat, ja va generar elogis unànimes per part dels espectadors. Però una de les coses bones que té la xarxa és que de tant en tant, tornen a brollar algunes imatges que feia temps que no vèiem. I l’efecte que provoquen quan les tornem a visionar és exactament igual que el primer dia. O millor. I això és el que ha passat amb una imatge familiar de Zarzuela, rescatada per una usuària.

Joan Carles i Sofia / GTRES

La persona que ha compartit el vídeo, un petit fragment de 9 segons, ja avisa que “Llevo horas partiéndome con esto”. I esto no és una altra cosa que una bonica i gens preparada estampa familiar on es veu l’aleshores rei dels espanyols molts anys abans d’anar-se’n amb la cua entre les cames al seu retir daurat d’Abu Dhabi, acompanyat de la seva dona Sofia, quan encara feien el paperot de sortir junts i ben avinguts a les imatges, i al seu costat, els tres fills de la parella, de quan eren nens petits: l’ara rei Felip i les seves germanes, les infantes Elena i Cristina.

Joan Carles, Sofia i els seus tres fills, Elena, Cristina i Felip / arxiu TVE

Ara que els pares han tornat a deixar a les escoles els seus fills, ara que els adults poden anar a treballar sense patir per saber què fer i amb qui deixar els nens, és meravellós veure i recordar aquestes imatges d’EiTB on es veu una imatge que la miris per on la miris, és hilarant, en tots els sentits.

Primer, per veure el paperot borbònic de la situació, amb els nens que es nota clarament que no volen estar allà, que no estan acostumats a fer-se petons i abraçades amb els seus pares i on Joan Carles es presenta com un pare modèlic, responsable i molt enfeinat. Després, perquè Felip passa de papi i la seva mare sembla com si li tirés en cara. Però és de traca veure què fan les nenes. Una de les infantes li gira la cara al monarca quan aquest li vol donar un petó. I l’altra, directament li pregunta “¿Dónde?”, quan Juancar els hi diu que os dejo, que voy a trabajar“.

-Os dejo, que voy a trabajar.
-¿Dónde?
Llevo dos horas partiéndome con esto: pic.twitter.com/Y9qbAkgE1M

— Carmen Carbón 🌙 (@CarmenCarbon__) September 13, 2021

Sublim. La xarxa s’hi ha abonat en zero coma:

 

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *