El Sant Andreu perd amb el Lleida a l’anada de la Copa RFEF

El Sant Andreu ha perdut contra el Lleida Esportiu per 3 a 1 en el partit d’anada de la Copa RFEF. Malgrat que els andreuencs s’han avançat, el Lleida ha capgirat el marcador.

Igualtat entre el Sant Andreu i el Lleida

El Sant Andreu i el Lleida Esportiu han buscat el domini del joc des de l’inici. Al cap d’un quart d’hora de partit l’àrbitre ha anul·lat un gol del Lleida Esportiu per fora de joc. Malgrat la diferència de categoria el conjunt de David Almazán ha començat a crear perill a la porteria de Victor. Argilaga ha enviat un xut fora i per part dels lleidatans Gaixas ho ha provat. Finalment ha estat el Sant Andreu el que ha marcat primer. Albertito ha rematat de cap una centrada de Marc Domènech per fer el primer al cap de mitja hora de joc. El Lleida ha fet l’empat a cinc minuts del descans amb un gol de Pladevall. Amb l’empat a un gol s’ha arribat al descans.

@uesantandreu

El Lleida tanca el partit i l’eliminatòria

El Sant Andreu ha sortit adormit a la mitja part, i en el primer minut de joc ha marcat el Lleida Esportiu. Bagayoko ha situat per davant els de la Terra Ferma després de rebre una passada enrere de David López. El Lleida, entrenat per Gabri Garcia, ha buscat el tercer però s’ha topat amb Miguel Ramos. Qui no s’ha topat amb el porter quadribarrat ha estat l’exjugador del Sant Andreu Quim Araujo, que ha transformat un penal per situar el tercer del Lleida. El partit de tornada d’aquesta eliminatòria autonòmica de la Copa Federació es disputarà el dimecres 22 de setembre al Narcís Sala.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *