Categories
ELNACIONAL.CAT

El rellotge més venut a Amazon és un Casio retro que té una versió ‘gold’ rebaixada al 49%

Pocs són els que alguna vegada no han portat un Casio a una de les seves canelles. A molts els pot fer tornar a una època més jove, quan fins i tot servia com a joc amb el cronòmetre. Eren altres temps, amb menys tecnologia i segurament més imaginació per passar les estones.

Amazon recupera el Casio de tota la vida

Doncs bé, ara podem trobar a Amazon el rellotge unisex per excel·lència a un preu rebaixat (uns 42€), amb el panell luminescent per a fàcil lectura, els clàssics com a cronòmetre o alarma i amb una corretja d’acer inoxidable amb tancament ajustable. Si parlem de colors en podem trobar alguns: groc, daurat, or, o rose gold, amb matisos perquè puguem escollir aquell amb el qual ens sentim més identificats i ens agradi més.

Els preus depenent del color van des dels 33€ fins als 54€, però també podem buscar altres gammes, com la de grisos, en funció del nostre estil a l’hora de portar rellotges, i que podem trobar per sota dels 30€.

A més, la tranquil·litat de portar una marca Casio sempre és ben rebuda, ja que sabem que és sinònim de qualitat i longevitat. Casio ens proporciona un estil propi, a l’abast de moltes butxaques i amb un producte fiable.

Així ho asseguren a més algunes de les ressenyes que podem veure del producte, en les quals a més destaquen la gran usabilitat: “Me l’he comprat també en argentat, ja que, per aquest preu, és assequible, i així puc canviar-lo segons l’outfit.” També alguns compradors destaquen la seva qualitat: “No me’l trec ni a la dutxa ni al mar i aguanta perfectament. És bonic, dur i bé de preu. Ho recomano.” A Amazon és un dels productes més ben valorats en la categoria de rellotges.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *