El producte estrella de Mercadona i Amazon ideal per netejar la cuina

Amazon i Mercadona tenen un producte ideal per netejar la cuina: la brutícia desapareix ràpidament i és molt econòmic.

Netejar la cuina és una de les feines domèstiques més emprenyadores de fer, ja que s’embruta amb molta facilitat i, depèn de com, és complicat fer desaparèixer les taques i la brutícia. Per aquest mateix motiu, Amazon i Mercadona tenen a la venda un producte que et farà oblidar d’aquest problema al millor preu.

Pedra blanca per netejar la cuina

La pedra blanca és la solució ideal per netejar la cuina ràpidament i de manera ecològica i sostenible. Es tracta d’un producte que es pot comprar a supermercats com, per exemple, Mercadona o a grans plataformes online com Amazon i el preu oscil·la entre els 5 i els 30 euros. A Amazon, per exemple, es pot comprar per només 15 euros.

La pedra blanca és un producte ideal per netejar la cuina / Amazon

Com utilitzar la pedra blanca per netejar

Ja et pots anar oblidant dels productes plens de químics per netejar la cuina, ja que la pedra blanca està arrasant a tot arreu i és molt fàcil de fer servir: amb una esponja o un drap humit, es frega amb la pedra fins que surti espuma i ja es pot passar per qualsevol superfície i deixar-la neta com una patena.

Per si no fos poc, és un producte biodegradable i ecològic amb una infinitat d’usos: no només és exclusiu per la cuina, sinó que també es pot fer servir per a altres superfícies i, fins i tot per joies i altres objectes. De fet, també és ideal per netejar el cotxe.

Es pot comprar a Amazon i a Mercadona

“És un producte per tota mena de superfície, és de llarga duració i neteja sense necessitat de diversos productes. Estalvia comprant només un producte de neteja“, explica Amazon a la seva pàgina web. “Em van recomanar aquest producte per netejar les cadires blanques de pell i funciona estupendament, es nota molt la diferència“, comenta una usuària satisfeta.

Té Matcha

Aquesta pedra blanca, a més de trobar-se a Amazon, també es pot comprar a Mercadona. En aquesta cadena de supermercats, també hi ha altres productes que estan arrasant com, per exemple, el té Matcha, que ha estat capaç de captivar els paladars més exigents.

Amazon té un endoll per programar rentadores

A més, a Amazon també han posat en venda un altre producte que ho està petant i que és ideal per estalviar amb la nova tarifa de la llum: és un endoll que serveix per programar tant rentadores com altres electrodomèstics i programar-los per fer-los servir a les hores vall, que són les més econòmiques.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *