El ple universitari iberoamericà fixa els continguts educatius de la Cimera

El ple del Consell Universitari Iberoamericà (CUIB) ha adoptat diversos acords amb relació als continguts previstos en matèria d’educació superior, ciència, tecnologia i innovació que es tractaran a la Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern.  En aquesta trobada també s’ha fixat la posició del CUIB front a la convocatòria per la Unesco de la Tercera Conferència Mundial d’Ensenyament Superior.

La Universitat d’Andorra (UdA) ha acollit una sessió extraordinària del ple del Consell Universitari Iberoamericà. En aquesta sessió, s’han tractat diversos temes, entre ells, els continguts educatius que es tractaran a la Cimera, que se celebrarà el 21 d’abril a Andorra. El CUIB també ha fixat la seva posició davant la convocatòria per la UNESCO de la Tercera Conferència Mundial d’Ensenyament Superior. Està previst que es reuneixi a Barcelona, per garantir-hi el màxim protagonisme a l’espai universitari.

Aquest ple reuneix, entre altres, els presidents de les conferències de rectors i associacions d’universitats dels països de l’Amèrica Llatina i el Carib. Miquel Nicolau, rector de l’UdA i Ester Vilarrubla, ministra d’Educació i Ensenyament Superior, també han estat presents.

Hackaton interuniversitari

Relacionat

En aquesta jornada s’hi ha presentat la Hackató Universitària de la Cimera Iberoamericana Andorra 2020. Aquesta competició internacional s’adreçarà a estudiants i docents, que hauran de trobar la solució a un repte acadèmic, en format virtual.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *