El Piromusical de la Mercè 2021 es podrà veure des de tot Barcelona

El Piromusical de la Mercè 2021 a Barcelona tornarà a ser descentralitzat amb quatre punts de llançament dels focs artificials distribuïts per la ciutat. Per segon any, s’aposta per aquesta fórmula per evitar aglomeracions. L’espectacle es podrà veure des dels balcons i les terrasses, i en diferit per betevé.

La Mercè 2021 continua amb la voluntat de repartir la festa per la ciutat. Per això, també la logística d’aquest tradicional acte s’adapta a les restriccions de la covid amb un Piromusical que tornarà a ser atípic.

Com l’any passat, no caldrà desplaçar-se fins a l’avinguda de la Reina Maria Cristina per veure el Piromusical, es podrà fer des de casa. Serà un espectacle d’aproximadament 20 minuts de durada amb una música seleccionada pel dissenyador de so i bandes sonores per a espectacles Jordi Bonet i pel crític i programador Jordi Turtós.

Homenatge a l’Havana, la ciutat convidada

Molts dels temes que sonaran al ritme dels focs seran un homenatge a l’Havana, la ciutat convidada d’enguany. També, hi haurà una commemoració musical del 150è aniversari de la festa major de la ciutat.

El Piromusical dedicarà un bloc per recordar la commemoració, l’any 2020, del centenari del primer concert al Palau de la Música Catalana de l’Orquestra Pau Casals, un projecte que va impulsar el mateix músic. A més, també hi haurà un record pel 250è aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven.

Aquest espectacle, amb més d’un quart de segle d’història, s’ha convertit en un dels actes imprescindibles per tancar les festes de la ciutat.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *