Categories
E-NOTICIES.COM

El pastís de la publicitat institucional

La Generalitat va destinar 32 milions d’euros a difusió l’any 2018, segons va recordar la portaveu socialista, Alícia Romero, en el ple d’aquesta setmana. “És la xifra més alta de tota la dècada”, va insistir. Romero també va recordar que només vuit anys enrera, el 2010, se’n van gastar onze milions menys: 21 i que “no sabem exactament quant es van gastar el 2020”.

La dirigent socialista va qüestionar, d’altra banda, que “el Departament d’Economia incorpori la secretaria de Difusió. Potser seria més pertinent, evidentment, a la Presidència, com estava abans, o a una Vicepresidència”.

I va recordar que el nou conseller d’Economia, Jaume Giró, “té un passat professional molt lligat als mitjans” alhora que va criticar que hagi “trigat quaranta-un dies a nomenar el secretari de Difusió”.

El Govern, en efecte, va nomenar dimarts passat el subdirector de Rac1 Jofre Llombart nou secretari general de Difusió. Llombart (Sant Cugat, 1975) ha treballat a l’ACN i a Catalunya Ràdio. Entre el 2011 i el 2019 va ser sotsdirector del programa El Món a RAC1 i entre el 2019 i fins a l’actualitat ha estat sotsdirector de RAC1 i RAC105. Ha col·laborat igualment amb el diari El Punt Avui, el digital El Món.cat i amb diversos programes d’actualitat de TV3.

El mateix dia va nomenar Ignasi Genovès (Barcelona, 1958) director general de difusió. Llicenciat en Econòmiques, ha tingut diversos càrrecs a la Generalitat com a director general d’Atenció Ciutadana (2000-2003), director general de Difusió (2011-2018) i director general de Mitjans de Comunicació (2018-2021). Genovès està investigat pel jutjat número 13 de Barcelona per la causa de l’1-O i també pel Tribunal de Comptes juntament amb altres càrrecs del Govern.

Ignasi Genovès, aplaudint Artur Mas, durant un consell nacional de CDC

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *