Categories
E-NOTICIES.COM

El nou MacArthur

Douglas MacArthur (1880-1964) va ser un famós general nord-americà que, quan els Japonesos el van desallotjar de les Filipines durant la II Guerra Mundial (1941), va dir una frase cèlebre: “Tornaré” (“I shall return“, en anglès). La veritat és que va complir la seva paraula tres anys després.

Iván Redondo sembla disposat a emular el militar nord-americà. En el cartell que va deixar penjat al seu despatx, i que ha circulat profusament per les xarxes, expressa que “ens tornarem a veure”.

La veritat és que, abans de convertir-se en l’home de confiança de Pedro Sánchez a La Moncloa, havia treballat per a diversos polítics de PP. Va ser assessor d’Antonio Torres, batle de Sariñena, una petita localitat d’Osca, i també va treballar amb Xavier García Albiol o Antonio Basagoiti. Però va adquirir rellevància pública a Extremadura amb José Antonio Monago.

Fins i tot Graciano Palomo, autor de ‘Iván Redondo. El manipulador d’emocions‘ revela en el llibre que va ingressar, presumptament, al voltant de 207.000 euros de la caixa de Luis Bárcenas.

El Mundo publicava el passat 30 de maig un avanç editorial en què afirmava que “el pagament se li va fer l’any 2009” i que “des que està a la Moncloa ha depurat les seves tècniques de manipulació”.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *