Categories
ELNACIONAL.CAT

El nou disseny de Decathlon pensat únicament per a la dona que està batent rècords: 29 euros

Encara que hauria de ser un procés més ràpid, es pot destacar que l’esport femení va ocupant cada vegada més espai en els mitjans de comunicació. Sobre tot el futbol, pel qual cada vegada aposten més entitats. I és que cada vegada són més clubs els que compten amb una secció de futbol femení.

A més, fa temps que moltes multinacionals ofereixen equipament de futbol per a la dona. Decathlon és una d’elles.

Decathlon llança unes botes de futbol per a dona

La companyia francesa, tanmateix, no tenia a la venda botes dissenyades exclusivament per a la dona. Sí que teníem opcions de sabatilles de running o de similars elaborades partint de la forma dels peus de les dones. Però les botes de futbol per a dones no deixava de ser el mateix disseny que es venia per a homes. Alguna cosa, tanmateix, que acaba de canviar.

Perquè ara pots trobar a Decathlon botes de futbol dissenyades especialment i exclusivament per al peu de la dona. En aquest sentit, cal destacar que les extremitats inferiors de les dones no tenen la mateixa forma que les de l’home, no trepitgen igual i tampoc no corren de la mateixa forma.

Dos dissenys diferents

Les botes de futbol per a dones de Decathlon les fabrica la marca Kipsta, que sol ser una proveïdora habitual de la multinacional francesa. I les tens disponibles en dos dissenys.

El primer d’ells són les botes Viralto +1. Aquestes compten amb una sola que garanteix més agafament i confort. I el seu preu és de només 29 euros.

Botes Vitalto +1

L’altre model són les Vitalto +3. Aquestes també ofereixen comoditat i confort. Però també aporten una gran flexibilitat. A més, la seva forma rodona i el nombre de tacs aconsegueixen el màxim ajustament i agafament. La seva ergonomia prevé problemes als lligaments dels genolls. I el seu preu és de 68,99 euros.

Botes Vitalto +3

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *