El monòlit de Platja d’Aro, al parc dels Estanys

El monòlit metàl·lic que va aparèixer dimarts plantat a la sorra de la platja de sa Conca, a s’Agaró, ja ha estat recol·locat, des d’ahir, entre la col·lecció permanent d’escultures del parc dels Estanys, al nucli de Platja d’Aro. L’alcalde, Maurici Jiménez, va ordenar-ne el trasllat dijous al matí, minuts després que la Policia Local identifiqués un grup de joves que havien descalçat i tombat la peça.

D’entrada, el govern local va apostar per mantenir la peça uns dies a la platja, tot i que fonts de l’executiu dimarts ja admetien “a veure quant dura”. Jiménez justificava que el monòlit no té permís de Costes, davant diversos veïns que demanaven que fos restituït i fins i tot assegurat a la platja. Però no pesa gaire i és un lloc de difícil control a les nits, de manera que el risc de robatori o bretolades persistiria.

El parc dels Estanys, en canvi, és un recinte que es tanca cada vespre, més fàcil de patrullar i amb càmeres que registren el pas de vehicles i matrícules. Entre una cosa i l’altra, però, el tòtem continuava donant joc mediàtic i viral, amb desenes de persones ahir veient-lo de prop al nou emplaçament.

Anar a la font – El Punt Avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *