El míting d’Hospitalet, parada obligatòria abans dels Jocs Paralímpics

L’Hospitalet Atletisme i la Fundació Pere Suñé organitzen un any més el Míting Internacional de Paratletisme de l’Hospitalet. La cita tindrà lloc el 10 d’abril el en el Complex Esportiu Municipal de L’Hospitalet Nord. En un any molt especial pels atletes adaptats, doncs voldran lluitar per aconseguir el somni de participar en els Jocs Paralímpics de Tòquio, l’encontre arriba sis mesos després de l’última edició, marcada per un esforç addicional dels organitzadors i els voluntaris a causa de la pandèmia.

Els atletes ja poden fer la seva inscripció a la pàgina web oficial del Meeting Internacional (http://www.hospitaletparaathletics.cat/). A més, han quedat confirmades les proves i l’horari.

En l’edició del 2020 es viure el rècord d’Espanya de llargada de Sara Andrés, juntament amb la participació d’altres atletes destacats com ara Desireé Vila, Joan Munar, Xavi Porras o l’atleta local Yassin Ouhdadi. A més, en anteriors edicions, vam poder veure a un dels millors atletes del mon com és l’alemany Markus Rehm.

Mesures de protecció

L’equip organitzador, sota les màximes mesures de seguretat marcades pel protocol a seguir sobre la Covid-19, vol que aquest esdeveniment sigui una porta d’entrada a la temporada d’aire lliure. S’espera un bon nombre dels millors a nivell espanyol (possiblement gran part de l’equip que anirà a Tòquio) i europeu degut a que els Jocs Paralímpics son a tocar i també per la necessitat de competir, agafar rodatge i buscar les mínimes.

Anar a la font – El Punt Avui – Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *