Categories
ELNACIONAL.CAT

El millor restaurant de Girona després del Celler de Can Roca segons TripAdvisor: plats amb incògnita

El Celler de Can Roca és el millor restaurant de Girona en TripAdvisor. El seu menjar és simplement deliciós, i el seu caixet és pràcticament insuperable, ja que pot presumir de tenir tres estrelles Michelin, una mica a l’abast de molt pocs a Catalunya i Espanya. El problema és que trobar taula disponible pot convertir-se en tota una odissea, i els preus poden resultar prohibitius per a majories. Per això, molts opten per buscar alternatives, i trobar altres propostes.

El Bionbo Café Gastrobar, que comparteix valoració amb la proposta dels germans Roca, ja que també obté un cinc sobre cinc, és el segon millor restaurant de Girona segons TripAdvisor. La gent que ha anat parla meravelles sobre el lloc, i assegura que, malgrat no tenir cap estrella Michelin, ni el reconeixement d’El Celler de Can Roca, poc o res no ha d’envejar-lo. N’hi ha alguns, fins i tot, que ho prefereixen, ja que són bastant diferents.

                                        El Bionbo Café Gastrobar

I és que el que fa tan diferent El Bionbo és el fet que mai no saps que vas a menjar. Els que estan al comandament del restaurant no volen avançar res del que contenen els seus menús, motiu pel qual l’experiència es converteix en una sorpresa continuada. A més, tots els seus productes també són d’alta qualitat, i, el millor de tot, el seu preu no és desorbitat, ja que es pot menjar relativament barat.

Les ressenyes en TripAdvisor destaquen que fa menjada per portar, alguna cosa al que donen molta importància, sobretot, després del COVID 19, i que adaptin els seus menús a la gent que sigui vegetariana, vegana o celíaca, i parlen meravelles tant dels seus plats, com del personal, que tots coincideixen en assenyalar que té un tracte molt proper.

 

Ni una sola valoració negativa

Per als que encara no tenen clar si val la pena provar sort anant a El Bionbo Café Gastrobar, es pot dir que no hi ha una sola crítica negativa: tots els que han anat han sortit encantats amb l’experiència.

                                           Plat del Bionbo Café Gastrobar

“El fet de no saber que anaven a ser els plats em va semblar una idea original i divertida. A més, estaven molt bons”, “El menú degustació que fan és una autèntica meravella i un plaer per al paladar”, “He anat moltes vegades a El Celler de Can Roca, i està de 10, però és que el Bionbo no és inferior”, “Menjar allà abans d’anar-se’n a la platja és un luxe que no té preu”, “En pocs llocs es menja millor que en el Bionbo Café, ho recomano a tots” i “En relació qualitat-preu, no hi ha dubte que és el millor”, “Dinar espectacular i servei genial, vam ser amb un nen petit i li van fer un plat adaptat. Tornarem sens dubte a provar una altra versió del menú”, són algunes de les afirmacions en TripAdvisor que han encimbellat a aquest restaurant a (gairebé) el més alt.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *