El Marroc té una quinta columna a casa nostra”

El periodista i exdiputat de PP, Manuel Milián Mestre, en una entrevista al canal de YouTube de Xavier Rius, ha assegurat que el Marroc “té la quinta columna a casa nostra” i ha puntualitzat que “no té cap dubte de l’ús” d’aquesta paraula.

El periodista ha recordat que el Marroc ha exclòs els ports d’Espanya de l’operació Pas de l’Estret i obliga les persones que volen tornar al seu país a anar a “ports allunyats del Marroc”. En aquest sentit, ha manifestat que “hi ha quintacolumnistes, perquè si els marroquins d’Europa els obeeixen, vol dir que estan al servei de la causa del seu govern o del seu Rei”. “A mi em fa molta por això”, ha admès.

L’exdiputat ha explicat que un ministeri de l’Interior li va traslladar “l’interès i el projecte dels musulmans de convertir Catalunya en la primera república Islàmica d’Europa”. “Jo tenia coneixement per altres serveis d’intel·ligència estrangers”, ha afegit.

“Per què van tant a Catalunya? Per què Catalunya atreu tant als islàmics? Per què els islamistes es reuneixen a Tortosa al voltant de la catedral? Per què Vic és un pol d’atracció per als musulmans?”, ha exposat després que se li preguntés si el que deia no era ciència-ficció.

Finalment, Manuel Milián Mestre ha assenyalat que “la concentració de musulmans a Catalunya” no és “casual” i, segons ell, es deu al fet que “busquen alguna cosa”. “S’ha de ser observador dels moviments socials”, ha dit, i creu que s’ha de “tenir en compte l’excessiva concentració de població marroquina a Catalunya”.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *