El irritant costum de Samantha que sulfura l’audiència de ‘Masterchef’

Nova gal·la de ‘Masterchef, que enfila la recta final de la seva novena edició. El resum és fàcil: un nou expulsat, en Dani, i una parella sorgida a les cuines, l’Ofelia i en José. Alguna polèmica recurrent, com els acudits i imitacions de mal gust sobre els xinesos per part del jurat, i un costum molt desagradable, molest i irritant de Samantha Vallejo Nájera. Ella, que sempre va de fina, cosmopolita, elegant i sofisticada, va oferir un xou insofrible durant diverses etapes del capítol. Semblava tenir un objectiu molt clar: deixar sords els concursants i els espectadors que s’ho miren des de casa. Quina cridòria, quin espant.

Samantha Vallejo Nájera i Jordi Cruz Masterchef / RTVE

Que Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i la mateixa Samantha interpreten un gag? Ella crida. Que ha de donar consells sobre el terreny? Crida més fort. Que toca fotre esbroncades al personal? Evidentment, crida com a una descosida. No pot evitar-ho. Fins i tot arriba al paroxisme: sent cridar els concursants a les cuines (per què serà?) i té els sants bemolls de fer de ‘senyoreta Rottenmeier’ i recordar queen la cocina no se grita. Amb dos pebrots, cebes i síndries, vaja. Va arrodonir la seva actuació durant la participació de la soprano Ainhoa Arteta, a la que convidava a cantar mentre preparava un pastís basc. Els espectadors, sulfurats, se’n feien creus: no és que l’Ainhoa no canti bé, ni molt menys, però es repeteix més que l’allioli. I entre el timbre de veu d’Arteta i el de Vallejo, les empreses d’audiòfons fan l’agost al juny. 

Samantha cridant cada 5 segons a ‘Masterchef’ / RTVE.es

Ainhoa Arteta i Samantha Vallejo a ‘Masterchef’ / RTVE.es

Hauran de posar un rètol durant els propers episodis: Masterchef‘ pot provocar la pèrdua de l’agudesa auditiva. De fet, alguns es van plantejar tallar-se les orelles i acabar amb tot.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *