Categories
ELNACIONAL.CAT

El Gurmet d’El Corte Inglés converteix els espàrrecs en una delicatesen: vendes disparades

Un dels aliments que no sol faltar en la dieta mediterrània són els espàrrecs. I si busques degustar-los en la seva millor versió, entre elles hi ha els rovells|cremes|gemmes d’espàrrecs que més s’estan venent al web d’El Club d’El Gourmet de El Corte Inglés.

En aquesta exclusiva secció del supermercat de la companyia es poden trobar productes de qualitat superior arribats de moltes parts del món. Encara que és el producte nacional pel que més fort aposta. I un d’ells són els rovells d’espàrrecs Mamía.

Rovells d’espàrrecs Mamía

Els rovells d’espàrrec més venuts al web d’El Gourmet d’El Corte Inglés són les Mamia

Aquests rovells|cremes|gemmes, segons anuncia el web, “procedeixen de la millor collita Navarra, exclusivament dels mesos d’abril i maig.” A més, s’elaboren de forma totalment artesanal “per assegurar un espàrrec excepcional”. I una de les característiques que les fan tan especials és que són molt gruixudes.

Aquests rovells|cremes|gemmes d’espàrrecs Mamia a la venda a El Club d’El Gourmet de El Corte Inglés es venen en pots de 175 grams a un preu de 9,95 euros. I com dèiem, són els rovells d’espàrrecs més venuts a la secció del supermercat del portal digital de la cadena de grans magatzems.

Típicament mediterranis

Quant als espàrrecs, has de saber que són una font rica en fibra i antioxidants, així com aporten molt poques calories. El seu origen el trobem en el que avui dia és l’Iraq. Concretament, entre les aigües del Tigris i l’Eufrates. I ja es consumia a l’antic Egipte, tal com revelen algunes pintures trobades. I des d’allà es van anar estenent per tota la Mediterrània.

Així mateix, solen tenir dos aspectes: els verds i els blancs. Encara que ambdós són el mateix producte i contenen els mateixos components. La diferència rau que els blancs han estat extrets de la terra abans que vegin la llum, mentre que els verds són els que ja han realitzat la fotosíntesi.

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *