Categories
ELNACIONAL.CAT

El gran canvi de Sofía Suescun: es talla el cabell i es posa bòtox al nas

Els famosos que treballen molt amb la seva imatge, ja sigui a la televisió o a les xarxes socials, viuen obsessionats amb el seu aspecte. Motiu pel qual intenten veure’s millor cada dia i rectificar tot allò del seu cos o cara que no els agrada. Un canvi que la que fos col·laboradora de Telecinco, Sofía Suescun, ha experimentat en les últimes hores. La filla de la conductora d’autobús, Maite Galdeano, no només s’ha tallat els cabells a la seva perruqueria de confiança, sinó que també s’ha fet un petit retoc a la cara per acabar amb un problema que des de fa temps l’acomplexava.

Dos canvis, un i dos, de què ella mateixa ha presumit a través del seu compte d’Instagram, aprofitant per fer publicitat dels llocs als quals ha anat per seguir amb la seva metamorfosi. És a dir, Suescun, com a bona influencer, no només ha fet publicitat de la clínica estètica que ha visitat en les últimes hores, sinó també de la perruqueria fins a la qual s’ha apropat. La nova imatge de Sofía Suescun i tot el que s’ha fet, continuació.

Sofía Suescun / INSTAGRAM

Fa diversos dies Sofía Suescun va impactar a molts apareixent en el seu compte d’Instagram, sense previ avís, amb el cabell curt per sobre de les espatlles i color rosa. Un tall molt popular entre les celebrities que es diu estil bob. Una imatge que molts es van pensar que era real. Tot i que Suescun va aclarir que era mentida, que tot es tractava d’una perruca que li havia encantat. Tant que es va fer diverses fotos i les va compartir en el seu compte d’Instagram com si de la seva cabellera natural es tractés.

En les últimes hores sí que s’ha tallat el cabell, i no es tracta de cap broma. Feia temps que la que fos col·laboradora de Telecinco volia un canvi d’imatge però no sabia gaire bé què fer-se. Ara que ho ha tingut clar s’ha apropat fins a la seva perruqueria de confiança i ha donat un nou aire a la seva cabellera. Suescun ha optat pel mateix pentinat que va lluir fa dos anys, el 2019. La nòvia de Kiko Jiménez, col·laborador de Sálvame, ha optat per tallar-se quatre dits de cabell i fer-se serrell. Ara està així:

Sofía Suescun / INSTAGRAM

Un canvi al cabell que se suma al que s’ha fet a la cara. I és que Sofía Suescun també ha aprofitat per passar per la seva clínica estètica de confiança per acabar amb un dels seus complexos facials més grans. L’ex de Telecinco, segons ha explicat, movia molt el nas quan parlava. Un fet que no li agradava per a res, fins al punt d’obsessionar-s’hi. Motiu pel qual ara ha decidit immobilitzar-se el nas perquè quan parli no se li mogui. Com ho ha fet? Doncs ella mateixa ho ha explicat en el seu compte d’Instagram.

Sofía Suescun / INSTAGRAM

Tal com es pot veure en la imatge, Sofía Suescun s’ha punxat una mica de bòtox i àcid hialurònic just sota del nas. D’aquesta manera no només ha aconseguit pujar-lo una mica, sinó també que no se li mogui tant a l’hora de parlar. Cadascú i les seves manies. El nas que tenia abans Sofía Suescun era aquest:

Sofía Suescun / INSTAGRAM

Un radical canvi d’imatge per estrenar el mes de desembre amb magnificència. Què serà el següent que es faci? També en presumirà? O ho mantindrà en secret?

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *