El Govern se’n refia més dels diaris catalans que del New York Times

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, no ha volgut donar importància a la informació publicada pel New York Times, sobre les reunions de Josep Lluís Alay a Moscou, i ha remarcat la “feina imprescindible” dels diaris locals.

“El New York Times és un diari de referència, però que no desmereixem en cap cas els diaris que tenim aquí a casa nostra, els de caràcter generalista i sobretot els diaris locals, que fan una feina imprescindible pel periodisme”, ha declarat la portaveu.

Segons The New York Times, Josep Lluís Alay, un alt conseller de l’expresident Carles Puigdemont, es va reunir a Moscou -l’any 2019- amb funcionaris russos, amb exagents d’intel·ligència i amb el nét d’un espia del KGB. L’objectiu d’aquestes reunions era garantir el suport de Rússia per aconseguir la independència de Catalunya.

Després dels viatges d’Alay a Moscou va sorgir el Tsunami Democràtic. Un report confidencial de la Guàrdia Civil espanyola, al que va tenir accés el Times, afirmava que Alay va estar involucrat en la creació d’aquest grup.

Font: e-noticies: Política – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *