Categories
E-NOTICIES.COM

El Govern retira el concert a les escoles que segreguen per sexe

El Govern ha anunciat aquest dimarts que no renovarà el concert a les escoles que segreguen per sexe. “Al segle XXI no hi pot haver cap finançament públic per a escoles que continuen separant nens i nenes a les aules. La segregació augmenta els estereotips i legitima el sexisme”, ha explicat el conseller d’Educació, Josep González-Cambray.

La mesura afectarà a més d’una desena d’escoles, la majoria d’elles pertanyents a l’òrbita de l’Opus Dei. Aquesta decisió afectarà tres cicles educatius: l’infantil, l’ESO i el postobligatori -el batxillerat i la formació professional-.

?? #Conseller @JosepGCambray: “El #Govern ha pres la decisió de no renovar el concert als centres educatius que segreguen per gènere. Al segle XXI no hi pot haver cap escola que amb finançament públic continuï separant per gènere” pic.twitter.com/qN8lM8qINL

— Govern. Generalitat (@govern) October 12, 2021

“Volem escoles lliures de qualsevol mena de discriminació, per això el Govern no renovarà el concert als centres educatius que continuen separant nens i nenes”, ha manifestat el president del Govern, Pere Aragonès a Twitter.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *