El Govern dóna aire als centres comercials

Els centres comercials i els establiments de més de 400 metres quadrats podran obrir entre setmana a partir de dilluns vinent, dia 1 de març, amb un aforament del 30%. La restauració d’aquests centres comercials, però, seguirà tancada per evitar que es pugui passar “el dia al centre comercial”, com ha apuntat la consellera de Salut, Alba Vergés.

Es tracta del principal canvi que ha anunciat el Procicat aquest divendres al matí, en la roda de premsa per informar de les mesures per contenir els contagis de coronavirus. Tant centres comercials com botigues de més de 400 metres quadrats estan tancats des del 7 de gener, quan van entrar en vigor les restriccions posteriors a les festes nadalenques.

A més, es flexibilitzen d’altres mesures en l’àmbit de l’educació i de l’esport, principalment. El gruix de les restriccions es prorroguen 7 dies, fins al 7 de març.

Es podrà recuperar la presencialitat el segon curs d’universitat a partir del 8 de març, com ja es fa des del 8 de febrer en el primer curs. En l’àmbit educatiu hi ha una altra novetat, a partir de dilluns les colònies estaran permeses sempre i quan es facin amb el grup bombolla.

e-noticies: Última hora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *