Categories
ELNACIONAL.CAT

El Gourmet d’El Corte Inglés té el ‘pernil del mar’ més exclusiu d’Espanya a preu ‘low cost’

Per als paladars més exquisits es va inventar la Moixama de tonyina, el ‘pernil del mar’, i en El Gourmet de El Corte Inglés no anaven a ser menys i han volgut portar-la per a les llars espanyoles. Per si fos poc, ho han fet a un preu realment sota per al que sol costar la moixama als mercats.

En El Corte Inglés podem trobar moixama de tonyina per 7,4 euros els 100 grams, un preu realment competitiu que pots trobar tant a la botiga física com a la botiga online. En aquest cas la podem trobar en talls directes per servir, un luxe, que ara està a l’abast de tots.

La millor mohama se serveix normalment com a aperitiu, ja sigui sola o acompanyada per ametlles, encara que també es pot servir com a canapè amb tomàquet natural com ens aconsellen en el Club del Gourmet.

Moixama de tonyina

Aquest pernil del mar és conegut així perquè se li dona forma d’espatlla a la tonyina abans de tallar-lo per fer moixama. La seva qualitat varia depenent de la part de la tonyina de la qual és extreta la peça, sent les millors les que procedeixen de la part central del llom del peix.

A Espanya tenim les moixames de més qualitat i són conegudes a nivell mundial les moixames de Barbate i les moixames d’Isla Cristina. Dues delícies per als paladars més treballats ja que són considerades les millors del món.

Molta cura amb els temps amb la moixama

La caducitat de la moixama és bastant curta i en tan sols cinc dies pot passar de ser una delícia exclusiva a una cosa immenjable, per la qual cal comprar-la quan es vulgui consumir i no pensant a consumir-la més endavant ja que ens podem emportar una sorpresa.

A més, la seva conservació es recomana que sigui entre 4 i 8 graus, per la qual cosa cal anar amb summa cura perquè no se’ns espatlli abans de temps.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *