Categories
E-NOTICIES.COM

El conseller d’Empresa es nega a col·laborar amb la justícia

El conseller d’Empresa, Roger Torrent, només ha contestat les preguntes del seu advocat -i no les del jutge o el fiscal- durant la seva declaració davant el TSJC. Torrent, juntament amb Adriana Delgado, Eusebi Campdepadrós i Josep Costa, membres de la mesa del Parlament a l’anterior legislatura, estan citats a declarar com a investigats.

El TSJC els investiga per un suposat delicte de desobediència, per permetre dos debats parlamentaris de resolucions sobre la monarquia i l’autodeterminació el novembre del 2019, tot i estar advertits que podia vulnerar la prohibició del Tribunal Constitucional.

ERC va anunciar que una delegació del partit encapçalada per Oriol Junqueras i la secretària general adjunta i portaveu, Marta Vilalta, acompanyaran el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i l’alcaldessa de Sant Vicenç de Castellet, Adriana Delgado, a les portes del TSJC.

A la tarda, una nova delegació, a la que hi haurà la vicepresidenta primera de la mesa del Parlament, Alba Vergés, acompanyarà a Josep Costa i Eugeni Campedeprós, la resta de membres de la mesa del Parlament imputats.

Font: e-noticies: Política – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *