El COE descarta els Jocs d’Hivern sense Aragó

El president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, ha descartat una candidatura en solitari de Catalunya pels Jocs Olímpics d’Hivern 2030. “El plantejament que hem fet al Comitè Olímpic Internacional és de Catalunya i Aragó”, ha dit Blanco en una entrevista al diari ‘Heraldo‘.

Alejandro Blanco ha volgut restar importància a la polèmica entre el govern d’Aragó i el de Catalunya, després que la carta enviada per Pere Aragonès al COE exclogués a Aragó de la candidatura. “Tot té solució. Aquestes coses cal parlar-les i ha de ser amb el consens amb tots”, ha explicat el president del COE.

El president del COE ha dit que no té “cap dubte que ha d’estar” el nom d’Aragó o Saragossa a la candidatura. “Ningú pot pensar que la seva idea pot estar per sobre dels altres”, ha volgut afegir.

Blanco ha comentat que la candidatura per part de Catalunya comença fa deu anys. “El 2011, el llavors alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, parla amb mi per presentar una candidatura, vam continuar amb Trias i després entra la Generalitat, primer amb Puigdemont, posteriorment amb Torra i ara amb Aragonès”, ha declarat.

 

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *