Categories
beteve.cat

El CN Barcelona fitxa Blai Mallarach, Mario Lloret i Guillem García

El Club Natació Barcelona vol mantenir-se al capdavant dels equips de waterpolo estatals. Després de la marxa d’homes importants com Unai Aguirre i Víctor Flores o la retirada de Joel Esteller, els mariners han anunciat tres incorporacions: Blai Mallarach, Mario Lloret i Guillem García.

Un vell conegut i dues novetats a la piscina del Barcelona

Després de 10 anys, Blai Mallarach torna al CN Barcelona. El jugador d’Olot va jugar amb els mariners durant vuit temporades abans d’iniciar un periple que el va fer jugar amb el Mladost de Zagreb, l’Olympiacos i l’Atlètic-Barceloneta. Amb el conjunt de la piscina de Sant Sebastià ha jugat les últimes cinc temporades.

Les novetats per als seguidors del CNB són les de Mario Lloret i Guillem García. El porter arriba procedent del CN Mataró, equip amb el qual ha jugat les darreres quatre temporades. Abans havia estat a l’Atlètic-Barceloneta i al CN Poble Nou. Pel que fa al defensa, García arriba a la piscina de la Nova Escullera després d’haver jugat tota la vida al Club Esportiu Mediterrani.

NOVA INCORPORACIÓ@blaiibla, Jugador esquerrà, cobrirà la posició 1-2. Caracteritzat per un gran llançament aportarà molta experiéncia a l’equip.

Bentornat al CNB! #cnbisbig #5pals #waterpolo #waterpoloteam #pallanuoto pic.twitter.com/kRk8Tssb0I

— CNBARCELONA (@CNBARCELONA) July 20, 2021

NOVA INCORPORACIÓ

Guillem Garcia
Arriba per jugar com a defensor de boya, destacant per ser unmolt polivalent capaç de rendir a bon nivell en moltes posicions de joc.

Benvingut al CNB! #cnbisbig #5pals #waterpolo #waterpoloteam #pallanuoto pic.twitter.com/oUNdngS5Ry

— CNBARCELONA (@CNBARCELONA) July 20, 2021

NOVA INCORPORACIÓ

Tercera incorporació per la pròxima temporada@mlloret1 arriba per defensar la porteria cenebista. Es tracta d’un porter coneixedor de la lliga, experimentat i que aportarà professionalitat a l’equip

Benvingut al CNB! #cnbisbig #5pals #waterpolo pic.twitter.com/dplo2coFmz

— CNBARCELONA (@CNBARCELONA) July 20, 2021

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *