Categories
E-NOTICIES.COM

El cap de la Guàrdia Civil a Barcelona denuncia “discriminació” del Govern

El nou cap de la comandància de la Guàrdia Civil de Barcelona, Pedro Antonio Pizarro de Medina, en la seva presa de possessió ha denunciat la “discriminació” que considera que pateix el cos per part del Govern tant per la vacunació dels agents com perquè l’hospital de campanya “fou rebutjat en plena pandèmia”.

En un acte presidit per la delegada del govern espanyol, Teresa Cunillera, i amb el director dels Mossos d’Esquadra, Pere Ferré, com a màxim representant del Govern; ha assegurat que els agents del seu cos representen “la diversitat”. “No fem política, apliquem la política de seguretat que el govern de la nació estima oportuna”, ha assegurat.

Cunillera, per la seva banda, ha repassat la trajectòria del coronel Pizarro per Manresa, Igualada, Sabadell, Badia de Vallès i altres destinacions de nord d’Espanya. “Una fortalesa de la Guàrdia Civil és el coneixement del territori, la seva gent, la seva cultura i les seves llengües”.

Finalment, ha apel·lat a la col·laboració entre els cossos policials en benefici de la ciutadania. “A la Guàrdia Civil sou lleials a la Constitució, la llei i la societat a la qual serviu, lleialtat que garanteix la convivència pacífica i lliure al país”, ha remarcat.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *