Categories
ELNACIONAL.CAT

El Botafumeiro ja no és la millor marisqueria de Barcelona segons Tripadvisor: així està el ‘top 10’

Som uns curiosos dels rànquings i les classificacions, i el Botafumeiro sempre ha estat present si es tracta de gastronomia i de marisc en particular.

Així que hem decidit ajuntar tres punts: marisco, rànquing i Barcelona, i com ja podeu estar imaginant, avui volem compartir amb vosaltres un rànquing. En concret el de les deu marisqueries més ben valorades de la ciutat de Barcelona en TripAdvisor.

Alguna sorpresa ens hem trobat, no us enganyarem, però estem parlant de restaurants tots ells molt ben valorats, amb el que són una assegurança per gaudir d’una bona mariscada.

Mariscada a la Barceloneta

A molts segur que us ve a la ment un clàssic de les marisqueries a la capital catalana: el Botafumeiro. Doncs bé, ens hem quedat sorpresos en veure que un dels restaurants més coneguts de la ciutat, no només quant a marisqueries, sinó en general, no és el més ben valorat ara mateix, un lloc que li ha pertangut molt temps. Tanmateix, continua tenint una gran acceptació, i encara ostenta un 4,5 de valoració, amb infinitat de comentaris positius com el següent: “Espectacularment bo. Per a mi el millor restaurant de Barcelona. Sempre que vaig a aquesta ciutat no em marxo sense visitar El Botafumeiro.”

quin restaurant és llavors el preferit en TripAdvisor?

La pregunta és òbvia: quin restaurant és llavors el preferit en TripAdvisor? Es tracta de La Peninsular, un establiment situat al carrer del Mar, a la Barceloneta, i que compta amb una puntuació de 4,5. De fet, hem vist que les deu marisqueries favorites de Barcelona comparteixen aquesta puntuació, la qual cosa ja ens indica l’alt nivell culinari, però també la competència que hi ha per assolir la primera plaça d’aquesta prestigiosa classificació.

La Peninsular ocupa el número 75 en el rànquing general de restaurants barcelonins, i aconsegueix una puntuació molt alta en tots els aspectes (menjar, servei, atmosfera i qualitat/preu), amb el que se situa com un restaurant molt complet. Es defineixen com un ‘bodega gastronòmic i taverna marinera’, i a la seva carta podem trobar una gran varietat de productes no només del mar, sinó un altre tipus de cuina de mercat també.

Vista de la Peninsular

El podi el completen el restaurant Lascar 74, situat a la zona de Montjuic, i el restaurant Can Sardi, una marisqueria amb inspiració italiana, i que trobarem també a la zona de la Barceloneta.

Altres opcions que has de tenir en compte si vols gaudir de bon marisc a Barcelona són per exemple el Cru Bar, situat al cor de la ciutat, o el bar Quiosc Modern, al costat del Liceu. La resta del top 10 el completen Can Fisher, Kiosko Universal i Cabina d’en Preses.

Plat de la Peninsular

El que podem veure és que Barcelona és el lloc ideal si volem gaudir del bon marisc, i que tenim una gamma de restaurants de molt alt nivell al nostre abast en TripAdvisor per escollir el que més ens encaixi.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions de TripAdvisor)

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: