El Barça jugarà la final de la Supercopa ACB després d’eliminar el València

Bon partit del Barça de bàsquet davant el València en la semifinal de la Supercopa ACB. Els blaugrana s’han imposat als valencians per un clar 87 a 68. L’equip de Jasikevicius ha estat molt diferent del de la final de la Lliga catalana.

Una defensa forta, clau en la semifinal

En el primer quart, els blaugrana han estat molt encertats a l’hora de robar-li pilotes al contrari. Set recuperacions dels blaugrana, en set minuts, els ha permès agafar una distància d’11 punts en el marcador. Una diferència que en acabar els primers 10 minuts eren de nou punts (27-16).

El ritme del Barça no ha baixat en el segon quart. L’equip de Sarunas Jasikevicius han aconseguit un màxim avantatge de 20 punts (43-23) que al descans s’havia reduït fins al 45-28. Resultat amb què els dos equips han marxat al vestidor. El València ha notat, i molt, les baixes que ha tingut en el partit d’avui.

Després del descans, els blaugrana han mantingut el ritme i, sobretot, les distàncies en el marcador. En el tercer quart, nova màxima avantatge (24 punts) que en acabar el període era de 23 amb el 67 a 44.

Laprovittola ha estat un dels millors del Barça. Foto: @FCBbasket

A l’últim quart, els de Jasikevicius només han hagut de mantenir la diferència en el marcador per endur-se el partit (87-68) i classificar-se per a la final de la Supercopa ACB. Brandon Davies, amb 15 punts i 19 de valoració, ha estat escollit el millor jugador del partit.

Font: betevé – Read More