El Barça goleja en la primera jornada de Lliga

El Barça femení s’ha fet amb la victòria en la primera jornada de la Lliga Iberdrola. A l’estadi Johan Cruyff davant de 2.011 aficionats, l’equip entrenat per Jonatan Giráldez, que també s’estrenava a la competició regular, ha superat el Granadilla de Tenerife per un clar 5 a 0.

El primer gol s’ha fet esperar

El conjunt blaugrana ha necessitat uns minuts per trobar-se còmode sobre el terreny de joc, l’equip ha dominat en els primers compassos de partit però no ha encertat en els metres finals. Les ocasions de Bruna, d’Alexia, d’Aitana o de Patri Guijarro han succeït una darrera l’altra, però han sortit desviades per ben poc. A la mitja hora, el guió del partit ha canviat i el Barça ha estat efectiu. Bruna Vilamala ha signat dos gols en cinc minuts i les barcelonines han respirat tranquiles.

@FCBfemeni

El primer gol l’ha iniciat Irene Paredes, que ha filtrat una gran passada per Aitana Bonmatí, i aquesta darrera ha centrat per Bruna Vilamala, que no ha perdonat. El Granadilla no ha pogut ni agafar aire que el Barça ha tornat a colpejar. Bruna Vilamala ha repetit com a golejadora, aquest cop amb un xut creuat amb la cama esquerra, a centrada de Mariona Caldentey.

Segueix el festival a la segona meitat

El Barça ha sortit a mossegar a la segona meitat. Han passat deu minuts i ha caigut el tercer. Alèxia Putellas ha recollit una centrada d’Ana Crnogorcevic per marcar el tercer que donava tranquilitat a l’equip. El quart l’ha marcat Patri Guijarro després d’un servei de córner de Marta Torrejón. Abans d’acabar el matx, Claudia Pina ha arrodonit la golejada amb el 5 a 0 definitiu, que podia haver estat molt més àmplia.