El Barça B cau al camp del Nàstic en la primera derrota de la temporada

El Barça B ha perdut per 1 a 0 contra el Nàstic en la segona jornada de la Primera RFEF. Els de Sergi Barjuan sumen només un punt de sis possibles en un partit en el qual el conjunt tarragoní ha posat més ganes.

El Nàstic, més incisiu a la primera part

El matx ha estat típic d’inici de temporada. Encara amb manca de ritme, el Barça B ha dominat la pilota, però no ha tingut gaires ocasions de gol. El Nàstic, en canvi, amb bona verticalitat, ha aconseguit oportunitats com per desfer l’empat. La més clara, una de Robert Simón al minut 37, que ha rebutjat bé Iñaki Peña.

La represa, de domini local

A la represa, Lucas de Vega ha tingut una oportunitat molt clara com per desfer l’empat a 0. El xut, però, molt fluix, no ha acabat dins la porteria. El Nàstic ha pogut marcar l’1 a 0 mitjançant Pedro del Campo en una jugada personal que ha aconseguit desviar novament Iñaki Peña, molt encertat avui. El Barça B ha passat per moments d’angúnia tancat a l’àrea.

Fran Carbia celebra el gol de la victòria del Nàstic. Foto:@NASTICTARRAGONA

Els canvis, decisius

Els canvis que s’ha produït durant la segona meitat han acabat per decidir l’enfrontament. Fran Carbia, que havia sortit en el minut 71, ha fet l’únic gol del partit en el 79. El Barça B ho ha intentat en els últims minuts sense èxit i suma la primera derrota de la temporada.

Font: betevé – Read More