Dubrovnik: una perla a l’Adriàtic on menjar bé és gairebé obligat

Un dels països europeus que més interès desperta per passar les vacances és Croàcia. Parcs naturals plens de verd, platges extenses, cales amagades, illes paradisíaques, ciutats amb molta vida i història… És un país que en definitiva ens ofereix molt, i també una rica gastronomia, com no pot ser de cap altra forma tractant-se d’un país ubicat a l’Adriàtic i amb molta bona matèria primera.

Una de les ciutats més interessants de visitar és Dubrovnik, al sud del país, banyada per l’Adriàtic, i que cada any rep més turistes.

Dues propostes diferents a Dubrovnik

Així que hem volgut conèixer els restaurants millor valorats a TripAdvisor per menjar a Dubrovnik, i el més valorat és un que ens ofereix menjada croat i d’estil mediterrani, com no podria ser de cap altra manera.

Es tracta del Konoba Bonaca, situat al costat del mar en un entorn perfecte per gaudir del bon menjar. A la teva carta trobem entrants freds i calents, com per exemple musclos o amanida de pop.

Ubicació del Konoba Bonaca

Com a plats principals, tenim des de carn fins a mariscos, sempre comptant amb productes frescos i elaboracions casolanes, com per exemple l’hamburguesa que és casolana o els calamars fregits, el peix espasa… Hi ha molt a escollir, ja que a més hi ha un apartat de plats clàssics croats per als quals sempre proven menjar local.

Donant un cop d’ull als comentaris de TripAdvisor sobre el restaurant, pocs dubtes ens queden sobre la qualitat d’aquest restaurant: “Tot molt bo, el lloc formidable i l’atenció immillorable. El Risotto Bonaca deliciós! Molt recomanable. Tornarem assegurança. Relació qualitat-preu del millor que hi ha.”

Plat de la carta en el Konoba Bonaca

En segon lloc en el rànquing, trobem un clàssic a nivell mundial, un restaurant de menjar italià, especialitzat en pizzes, es tracta de la Pizzeria Papillon.

En aquest restaurant els preus són de rang mitjà-baix, i les pizzes a l’estil napolità estan arrasant en comentaris si mirem TripAdvisor: “La millor pizzeria de Dubrovnik. La massa Napolitana és espectacular. La carta té una oferta de pizzes gens corrents, delicioses. Val la pena sortir de la zona vella per menjar aquí. El preu és gairebé la meitat que les pizzeries de la zona antiga i infinitament millor.”

Pizzeria Papillon

La varietat de postres casolanes i de còctels també és molt generosa, els acompanyants perfectes per a una pizza casolana feta amb tot l’amor que qualsevol recepta de la gastronomia italiana incorpora.

Com veiem, dos restaurants amb propostes diferents però que estan destacant en l’àmplia oferta de restaurants de Dubrovnik, lloc de visita obligada si anem a Croàcia, i en el qual menjar bé a preus reduïts és una cosa gairebé obligada.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *