DIVERSITAT FLAMENCA

Horari: dijous a les 20h.
Preu taquilla: 20€  (venda anticipada amb descompte)
Durada: 1 hora

 

FITXA ARTÍSTICA
Direcció artística i coreografia: Olga Ponce i Moisès Ramos
Ballarins: Olga Ponce, Esther Ramírez, Moisès Ramos
Vestuari: María Teresa González
Fotografia:MW Fotografia / Mariona Olmos
Producció: Retahíla Ballet

SINOPSI
Viure allò que tendeix a brollar espontàniament de dins. Gaudir, sentir, expressar i compartir. Mirades, gestos, accions… Un món per descobrir en les relacions humanes. “Una imatge val més que mil paraules” és la descripció del que succeeix entre els personatges que interactuen dalt de l’escenari i on l’espectador pot deixar anar la seva imaginació per crear les seves pròpies històries.

Diversitat flamenca és un espectacle de dansa espanyola, que es fusiona amb altres modalitats de dansa, i que vol mostrar la força d’aquesta disciplina artística per transmetre sentiments i sensacions.

SOBRE RETAHÍLA BALLET
Retahíla Ballet és una companyia de Dansa Espanyola i Flamenc que neix amb un esperit innovador, incorporant a les seves coreografies altres estils artístics partint del moviment i espontaneïtat sorgida de l’interior dels sentiments d’ara i sempre. Olga Ponce i Moisès Ramos són els coreògrafs i directors artístics.

Durant els seus anys de vida, la companyia ha actuat a diferents escenaris del país i també internacionalment, i ha rebut diferents premis. En l’actualitat realitzen un espectacle amb l’Orquestra de Guitarres de Barcelona al Palau de la Música Catalana i a la Casa Batlló de Barcelona.

La Companyia té a Barcelona l’Estudi de Dansa i Teatre Retahíla de Somnis, que ofereix formació de qualitat en dansa i teatre a infants, joves i adults.

 

Anar a la font – teatredelraval.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *