Disparen almenys tres trets contra un gat a Aixovall

Els tres col·lectius animalistes formalment constituïts i més actius del país -Laika, Apapma i GosSOS- han denunciat aquesta tarda un nou atac contra un animal. En aquest cas, l’aparició d’un gat, a Aixovall, que hauria estat disparat en diverses ocasions. Els detalls del cas, per ara, es porten amb discreció perquè no afectin l’eventual investigació que es pugui dur a terme. Encara no s’hauria formalitzat, que consti, una denúncia policial.

Per ara, tot s’ha centrat amb l’atenció de l’animal, que ha estat operat d’urgència en una clínica veterinària del país per poder-li ser extrets tres balins que tenia a l’interior del cos especialment a la zona del cap. Un dels trets li hauria passat entre els dos ulls. El felí es debat entre la vida la mort i res, ara per ara, garanteix que pugui sobreviure.

En Ray era un 'pinscher' de deu anys.

Relacionat

Laika, Apapma i GosSOS han denunciat “la crueltat i covardia humanes” perquè “no tenen límits”. Alhora, han remarcat que “aquests comportaments són inacceptables”. Les fonts consultades han recordat que en poc temps, més enllà d’aquest episodi d’Aixovall, hi ha hagut els trets que van acabar amb la vida, la setmana passada, d’un gos a Fontaneda i ja fa alguns mesos, d’un altre gat, en aquell cas, a Pal.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *