Categories
RACOCATALA.CAT - Raco Català

Disney estrenarà ‘Raya i l’últim drac’ en català en sales i a Disney+

El dia 5 de març Disney estrenarà 'Raya i l’últim drac' en català simultàniament en sales de cinema i a la plataforma Disney, a través de l’Accés Premium amb cost addicional.  

'Raya i l’últim drac' s’ha doblat amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística, i serà la segona pel·lícula de la distribuïdora Disney que s’estrena en català a la plataforma, després de 'Soul'. 

El film, de Walt Disney Animation Studios, viatja al món fantàstic de Kumandra, on els humans i el dracs van conviure durant molt de temps en harmonia fins que va aparèixer el mal i els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. Ara, han passat 500 anys i han tornat les forces del mal. Raya, una guerrera solitària, ha de trobar el llegendari últim drac.

Amb la incorporació d'aquest títol al catàleg de Disney +, la plataforma oferirà només quatre pel·lícules en català: La citada 'Raya i l’últim drac', 'Soul', 'Espies Disfressats' i 'Frozen 2'. Disney preveu oferir progressivament l’opció del català en els títols que disposen d’aquesta versió.  

 

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: